2x winst op Sportlust ’46 en afscheid van Raydell Kewal

Zaterdag, 7 mei: 12.00 uur. Het is al knap heet als het 2e elftal van Ter Leede aftrapt voor de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Sportlust ’46 uit Woerden is de tegenstander. Binnen 5 minuten komt Ter Leede via een schitterende combinatie op 1-0. Sportlust komt nog wel terug tot 1-1 maar daarna nemen de mannen van coach Martijn Lagendijk snel en gedecideerd afstand. Eindstand 5-1.

DSC_4761

Om half drie is het de beurt aan Heren 1

(tekst van Voetbal op Zaterdag).

De laatste thuiswedstrijd van Ter Leede, dit seizoen op het eigen sportpark de Roodemolen, leek heel lang uit te draaien op een magere 0-0 eindstand. Totdat invaller Mike Dam in de 88e minuut de 1-0 scoorde uit een bekeken volley. De thuis-cijfers van Ter Leede kwamen daarmee op 7W-2G-4V. Met de uiteindelijke 3 punten kreeg de thuisclub loon naar werken, omdat het meer druk zette en zodoende de betere kansen wist te creëren. Doelman Wesley de Ruiter hield de gasten uit Woerden lang op de been met enkele fraaie reddingen, maar kon dus toch niet voorkomen dat het  vertrek uit de hoofdklasse van Sportlust, door het verlies in Sassenheim, definitief werd bezegeld. Het was ook de uitzwaai-wedstrijd van centrale verdediger Raydell Kewal, die na acht “rood-gele” seizoenen trouwe dienst op de schouders van zijn teamgenoten een publiekswissel kreeg. Met mooie bloemen en veel applaus.

DSC_4800

Foto’s HP Pro Sport Pics: Facebook Hans J. Schalk / Foto’s / Albums / TER LEEDE 1 – HOOFDKLASSE 2015-2016

Foto’s Orange-Pictures: Pieter Platteel