Een tweede kans voor Ter Leede JO11-1 op het kampioenschap

Ter Leede JO11-1 heeft aanstaande zaterdag een tweede kans om zich tot kampioen van de 1ste klasse te laten kronen. Deze keer een thuiswedstrijd op sportpark de Roodemolen tegen een wel heel bekende tegenstander: de Ajax Sportman Combinatie (ASC) uit Oegstgeest. Dit team was in 2015 ook al de tegenstander in de kampioenswedstrijd. Toen moest er  worden gewonnen. Verdediger Timo “De muur van Teylingen” opende toen na enkele minuten al de score met een fabelachtig afstandsschot. Deze keer is een gelijkspel voldoende. Tijdens de eerste kampioenswedstrijd op de Kooltuin liep Ter Leede echter zware averij op. De Sassenheimers stonden verstard op het veld van de spanning terwijl Rijnvogels met veel strijd verdiend de overwinning binnen sleepte. Deze emotionele klap werkte hard door. In de beker op bezoek bij Honselerdijk ging ook de kwartfinale verloren en op het Eastern Open trakteerde Peterborough RCT de ploeg op de allergrootste nederlaag van het seizoen, 6 tegendoelpunten in 30 minuten. Voor de coaches was het deze week dus puin ruimen. Dus kom zaterdag om 8:30 uur kijken of dit is gelukt.