Ter Leede C4 – RCL C7

Na een week extra rust omdat de wedstrijd van vorige week ’s ochtends werd afgelast, moesten we vandaag bewijzen dat het puntverlies 2 weken geleden tegen RKAVV (0-0) een ‘incident’ was. Slechts een paar weken geleden hadden we RCL op eigen veld nog met 6-3 verslagen, dus waren de verwachtingen hoog gespannen.
Ondanks het feit dat we na 20 minuten op een 1-0 voorsprong kwamen, zaten we alles behalve goed in de wedstrijd. Er werden veel duels verloren, en er werd zeer onzuiver en veel te hard overgespeeld. De harde wind maakte dit zeker niet makkelijk, maar de tegenstander leek hier minder problemen mee te hebben, drukte goed door, en scoorde al binnen 3 minuten na de 1-0 de gelijkmaker. In de slotminuut van de 1e helft kreeg RCL een wat makkelijk gegeven strafschop na een ongelukkig duel in de 16: 1-2.
Met 4 frisse wissels in het veld werden we aanvallend iets sterker, maar er bleef een enorm gat tussen verdediging en aanval. De passing bleef onzorgvuldig, en nadat bij een corner de bal uit het doel werd geslagen door een speler die geen keeperstenue aan had,
scoorde RCL voor de 2e keer van 11 meter: 1-3.
Binnen 5 minuten scoorde Koen de aansluitingstreffer en leek de wedstrijd nog niet verloren, maar na knullig balverlies rond de middellijn kreeg de tegenstander in de 63e minuut kans om op doel te schieten. Helaas grabbelde Blue mis en daarmee was de kans op een gelijkspel verkeken: 2-4