Teylingen B3- Ter Leede B4

De laatste wedstrijd van de competitie.
Gelukkig hadden we 1 invaller, Robbert, want na het tellen van de koppen hadden we precies 11 spelers. Bart en Vince zijn geblesseerd en Jasper had zich al afgemeld maar van Jim hoorde ik het pas op vrijdag en van Pepijn heb ik niet gelezen of gehoord.
Met al die corso viel het niet eens mee om er te komen om 13:30. Dat beaamde opa Leen ook, die precies op tijd aankwam voor de wedstrijd. Hij nam plaats in de dug-out naast Bart(die alle aantekeningen voor dit verslag heeft gemaakt) en Vince. We gaan er goed tegen aan want de mannen moeten de vorige wedstrijd die ze tegen Teylingen hebben gespeeld wel rechtzetten en laten zien wie er nu echt de kampioen is. Na een fout van de keeper van Teylingen schiet Jeroen de bal hard op de keeper die hem tegen houd waarna Jan ook gelijk schiet maar de keeper stopt hem weer en nog een keer schiet Jan maar weer stopt hij de bal en nog een keer schiet de Jan de bal maar de keeper werkt hem weg naar links en daar staat Tijn van E die hem ………..naast schiet. Ok we hadden het geluk niet aan onze zijde.
De verdediging en het middenveld houden zeer goed stand en winnen ieder duel.

20 Minuten later weer een grote kans maar Jeroen stuitte op de keeper. Na 30 minuten kwam Tijn van E snel op de keeper afgelopen met Jan naast hem, maar helaas hier volgt geen doelpunt uit. Kort daarna laat de keeper de bal los en Jan is er weer als de kippen bij maar schiet de bal helaas voorlangs.
Hein van Dam komt aangewandeld om te kijken bij het elftal. Hij vraagt nog hoeveel het staat, 0-0 dus en op dat moment schiet Tijn van E weer als een raket over het veld en geeft Jan een assist en deze plaatst de bal beheerst erin. 0-1 Bart omschrijft dit in zijn verslag als het Hein van Dam effect.
We gaan de rust in. Na een ontspannen overleg en een verfrissinkje(zeer zoete limonade) gaan we de 2de helft weer in.

De scheidsrechter, Sjaak de boer, houdt het spel strak in de hand waardoor er goed gevoetbald wordt zonder harde overtredingen. Zo hoort het ook. De mannen hebben nu wind mee dus er wordt ook van afstand geschoten op de keeper van Teylingen. Door een assist van Erik op Jeroen maakt Jeroen de verlossende 0-2. We krijgen ook nog een vrije trap, die beheerst wordt ingeschoten door Robbert. 0-3. Net voor tijd heeft Teylingen een mooie aanval waarbij ze scoren 1-3. Jeroen Kan de bal even later ook al weer in het net schieten en dit is tevens de eindstand 1-4. Een prima revanche en Teylingen weet nu ook wie de echte kampioen is in deze competitie. 18 wedstrijden gespeeld waarvan 16 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren. Ik heb het nog nooit meegemaakt, grote klasse en alle eer aan de jongens die zich als 1 vriendenteam hebben opgesteld in het veld en voor elke meter hebben geknokt en voor elkaar klaar stonden. Chapeau.

Dit verslag is mede mogelijk gemaakt door Bart Zuiderdam.

We hebben op 21 mei nog een toernooi bij UVS, een BBQ en jullie een dag Duinrell, mogelijk gemaakt door opa Leen, maar daar meer over in een mail/app die jullie nog ontvangen.