B2B-diner / veiling vrijdag 17 april 2020 🗓

Commerciële zaken van Stichting Topvoetbal Ter Leede gaat binnenkort weer beginnen met de voorbereiding en het samenstellen van het programma ten behoeve van het jaarlijkse Business 2 Business Diner & Veiling. Deze geweldige avond staat gepland voor vrijdag 17 april 2020 vanaf 18:30 uur en u bent hierbij alvast van harte uitgenodigd.

Een culinair diner, goede muziek, verrassend entertainment en een succesvolle veiling met mooie en ludieke kavels waren de ingrediënten van de voorgaande B2B-edities. Ons BC-lid Van der Valk Hotel Sassenheim zal ook dit jaar weer onze gastheer zijn.

Bent u er (ook) graag bij?

  • Een losse kost € 165,– per stuk inclusief 3-gangendiner en drinken (zakelijk exclusief en particulier inclusief BTW).
  • Een complete tafel van 8, 10 en 12 personen kan ook want dan weet u in ieder geval wie er bij u aan tafel zit en deze kosten respectievelijk € 1.250,- / € 1.500,– en € 1.750,-. U krijgt dan tevens een advertentie in het kavelboekje.

Het belooft in ieder geval weer een fantastische avond te worden.  Reserveer 17 april 2020 alvast in de agenda en als u nu al een stoel of tafel wil boeken dan kan dat door een mail te sturen naar [email protected] of spreek ons even persoonlijk op de club aan