B2B-diner / veiling – vrijdag 5 april 2019 18:00 🗓

Stichting Topvoetbal Ter Leede is al weer bezig met de voorbereiding en het samenstellen van het programma ten behoeve van het jaarlijkse Business 2 Business Diner & Veiling. Dit unieke evenement staat gepland voor vrijdag 5 april vanaf 18:00 uur t/m zaterdag 6 april 2019 02:00. en u bent hierbij van harte uitgenodigd.

Een culinair diner, opzwepende muziek en een succesvolle veiling waren de ingrediënten van de voorgaande B2B-edities. Dit jaar wederom in Van der Valk Hotel Sassenheim. Hier gaan wij proberen ons evenement van het jaar verder nog groter te maken. Het belooft dus wederom een fantastische avond te gaan worden. Nu al genoeg zin om niet alleen zelf maar met anderen te komen en zelf willen bepalen met wie u aan tafel zit? Reserveer dan nu alvast een tafel!

– Een tafel voor 12 personen kost € 1.980,–
– Een tafel voor 10 personen kost € 1.650,–
– Een tafel voor 8 personen kost € 1.320,–
– Een losse stoel kopen kan ook: € 165,– per stuk.

Wilt u zelf niet naar huis rijden dan kunt u ook thuis worden gebracht (graag van te voren even aangeven) maar u kunt uiteraard ook blijven slapen en het feest nog langer en completer maken.

Boek nu nog uw tafel of stoel! U kunt zich hiervoor aanmelden door een email te sturen naar [email protected] of spreek iemand van commerciële zaken (Jeroen van Oosterom, Ed van den Berg, Peter Driessen, Jeroen Tamming of Nick Murauer) even persoonlijk aan.

Met feestelijke groet,
Stichting Topvoetbal Ter Leede

Klik (eind maart 2019) hier om het kavelboekje van dit seizoen te downloaden.