Stichting Topvoetbal TL – Herensponsors

De Stichting Topvoetbal Ter Leede is een hechte groep mensen die het prestatieve voetbal van onze herenselectie (Ter Leede 1 t/m 3) vorm geeft. Dit gebeurt niet alleen op het veld door de trainers en assistenten, maar ook buiten het veld door Voetbal Technische Zaken (VTZ) maar ook door het zoeken van extra financiële middelen door Commerciële Zaken (CZ) via diverse reclamemogelijkheden zoals Week sponsors, Reclamebord sponsors of via de Vrienden van Rood GeelClub van Honderd maar met name door onze Businessclub leden (Sponsorportaal).

De stichting vindt sponsoring een serieuze zaak. Sportsponsoring op regionaal niveau wordt vaak gezien als een soort donateurschap. Natuurlijk zien wij uw financiële bijdrage graag tegemoet om onze club op een hoog en ambitieus niveau mee te kunnen laten draaien. Wij willen echter geen eenrichtingsverkeer, maar partnerschap.

Uw belang is ons belang en onze zorg. U investeert in de selectie van Ter Leede en wij vinden dat wij u daarvoor een goede tegenprestatie moeten leveren. Wij hebben daarom een keur van uitstekende producten te bieden. Wij zien sponsoring dan ook niet alleen als ‘nemen’, maar ook graag als ‘geven’. Naast deze zakelijke kant willen wij u ook graag betrekken bij onze ‘business-to-business’ (B2B) kant. U ontvangt uitnodigingen voor een aantal activiteiten, waardoor wij hopen u enthousiast te maken voor TOPVOETBAL in het algemeen en in het bijzonder onze BUSINESSCLUB.

Met sportieve groet,

Ed Zuidhoek (voorzitter Stichting Topvoetbal Ter Leede)

 

Klik HIER voor Wie doet Wat bij de Heren(selectie)

 

Stichting Topvoetbal Ter Leede
Roodemolenweg 10
2171 AX Sassenheim

 

E-mail: klik hier!

KvK-nummer: 28097538

Bankrekening: NL50RABO0122040384

BTW-nummer: NL8129.32.109.B01