Arbitrage (SRC)

Subway

Ter Leede is in het bezit van het Arag- certificaat. Hier zijn wij super trots op en doen er ook alles aan om hem te behouden.

 

Nieuws:

  • Vergeten jullie niet om je op te geven voor de Vrijwilligersavond?
  • Iedereen uit ons korps ontvangt via de mail het verzoek om je vog aan te vragen. Wij verzoeken jullie vriendelijk om dit zo snel mogelijk te regelen!

 

 

 

 

 

 

  • Woensdag 9 oktober zijn Sylvia en Tim gestart met de cursus tot verenigingsscheidsrechter. Hiermee wordt Sylvia de eerste vrouwelijke scheidsrechter bij Ter Leede en Tim de jongste. Zij gaan nu veel wedstrijden fluiten (ervaring opdoen), spelregels leren en 4x naar FC Oegstgeest voor een bijeenkomst gegeven door de KNVB. Sylvia en Tim worden begeleid door Richard en Rick. Ook jullie veel s6!
  • Wij hebben 2 scheidsrechters erbij! Hans Moester (herintreder) en Leon Vosmeijer.  Hans heeft vroeger 1e en hoofdklasse gefloten en Leon kennen wij allemaal van Easter Open waar hij ons altijd kwam helpen. Welkom mannen, wij wensen jullie veel succes en plezier!
  • De wijzigingen van de spelregels vind je op www.scheids-assist.nl. Voor het gemak ligt de geprinte versie in de jeugdbestuurskamer.

 

 

Overig:

  • Geboren in 2003? Dan moet je je spelregelbewijs gaan halen!: www.voetbalmasterz.nl

De inlogcode ontvang je per mail. Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd contact met Christel (src) opnemen.

 

De scheidsrechterscommissie:

Van Links naar rechts: Garsield Bons (coach), Johan Souman (begeleider 7-tallen), Remko Lochtenberg (coach), Christel van Hoewijk (coördinator), Jan Roos (planner 7-tallen, begeleider)

 

Contactpersonen:

Scheidsrechterscoördinator  : Christel van Hoewijk  06-83716617

Planner 11-tallen (a.i)                : Christel van Hoewijk  06-83716617

Planner 7-tallen                            : Jan Roos                             06-40596252

Mailadres scheidsrechterscommissie: [email protected]