Pers thuiswedstrijden

Aanmelden pers 

Wij verzoeken vertegenwoordigers van radio en (club)televisie om hun komst in de week voorafgaand aan de wedstrijd kenbaar te maken bij onze persvoorlichtster Danique Sondermeijer. Dit kan door een email te sturen naar[email protected]

Voor camera’s hebben wij twee plaatsen beschikbaar op de toren gelegen aan het hoofdveld naast de kantine. Aan de overkant, bij de radiokamer op de tribune, beschikken wij over 3 analoge telefoonlijnen voor verslaggevers van de radio. Na aanmelding bij de persvoorlichtster worden deze plaatsen toegekend.

Ook fotograven en schrijven pers vragen wij zich van tevoren aan te melden. Dan kunnen wij rekening houden met voldoende materialen als hesjes en opstellingen.

Persruimte         

Bij thuiswedstrijden ontvangen wij pers vertegenwoordigers graag in de persruimte. Deze bevindt zich rechts achterin de kantine, bij het ‘Jeugdhonk’. Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen de vertegenwoordigers van de pers hier terecht voor de opstellingen, programmablad, hesjes, overige informatie en uiteraard een kopje koffie of thee. Tevens is onze persvoorlichtster aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen.  De perskamer is tussen 13:15 – 14:30 uur en in de pauze van de wedstrijd geopend.

Vanuit de persruimte is er toegang tot het hoofdveld (via de hoofdingang). Televisie kan rechtstreeks plaatsnemen op de cameratoren en radio kan via de toegang vanuit de persruimte naar de hoofdtribune waar de analoge aansluitingen zich bevinden. De fotografen kunnen plaatsnemen aan het veld.

Interviews

Na afloop van de wedstrijd is er de mogelijkheid om trainers, spelers en andere betrokkenen te interviewen. Hiervoor dient u een verzoek in te dienen bij de persvoorlichtster en niet zelf diegene aan te spreken. De persvoorlichtster zal de betreffende personen na de wedstrijd verzoeken zich te melden.

De interviewpositie voor camera’s bevindt zich bij mooi weer op het pleintje naast de persruimte en bij slecht weer in de persruimte. Hier kan de radio en schrijvende pers ook hun interviews afnemen. Uiteraard is het hier ook voor de schrijvende pers mogelijk om interviews af te nemen.

Voor meer informatie, aanmelden of vragen: Danique Sondermeijer