Doelpunten Toto

De Ter Leede Doelpunten Toto.

Al sinds mensenheugenis bestaat er binnen de v.v. Ter Leede de Doelpunten Toto. Jarenlang werd dit georganiseerd door de gebroeders Cor en Jaap de Jong. Inmiddels is in overleg met hen beide besloten dat de Supportersvereniging dit overneemt met nog steeds de ondersteuning van Jaap. Iedereen kan er aan mee doen.

Hoe werkt het?

Voor elk doelpunt gescoord door Heren Ter Leede 1 in een competitiewedstrijd, legt de deelnemer € 0,50 in. Op zaterdagochtend wordt er geloot en uit de lijst van deelnemers worden er 5 winnaars getrokken. Deze 5 winnaars krijgen ieder €5 per gescoord doelpunt toegevoegd aan hun saldo en aan het einde van het voetbalseizoen wordt er afgerekend.

Waar gaat de inleg naar toe?

De deelnemers met een positief saldo krijgen dit uitgekeerd. Wat er resteert wordt verdeeld over diverse geledingen binnen de vereniging, de Jeugd, de Vrouwen en Heren.

Ook mee doen?

Dat kan, graag zelfs!!! Velen zijn u voorgegaan, zie de deelnemerslijst op deze site van de Supportersvereniging. Opgeven kan bij Marion van der Ploeg: [email protected] of 06-13021748. De uitslag wordt per competitiewedstrijd gepubliceerd op deze site en hangt aan het prikbord bij de ingang van de Ter Leede kantine.