Corona

Corona regels Ter Leede

Sportpark

Op dit moment wordt er volop getraind en onderling gespeeld op de zaterdag. Wij willen dit zoveel mogelijk blijven voortzetten en uiteraard volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM/KNVB. Hierbij is het van belang dat we de Corona protocollen goed blijven naleven. Het aantal Corona besmettingen is nog onverminderd hoog in de regio.

De richtlijnen van de GGD zijn de volgende:

– In het geval van neusverkouden, last van de keel en niezen etc. is het verzoek om een speler uit voorzorg niet mee te laten trainen. Dit kan bij de trainer of begeleider worden gemeld. Als het de trainer of begeleider zelf betreft dan melden in team-app.

– Als een speler of begeleider in contact is geweest met een positief getest persoon dan is het dringende advies om binnen 5 dagen na het laatste contact moment te laten testen bij de GGD.  Vanuit privacy oogpunt laten wij het aan de ouders van de speler of trainer en begeleider om dit binnen het team te delen.

– Ingeval van een positieve Corona test dan direct de RIVM richtlijnen volgen en is trainen en spelen van wedstrijden tijdelijk niet mogelijk. Vanuit privacy oogpunt laten wij het aan de ouders van de speler of trainer en begeleider om dit binnen het team te delen. Vanuit een GGD contactonderzoek kan contact opgenomen worden door de GGD zelf.

Vanuit de KNVB is nog een eenvoudig stappenplan gemaakt;

https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/24269/stappenplan-corona

In de kleedkamer:
  • Kleedkamers zijn gesloten
Langs het hoofdveld:
  • Géén publiek
In de kantine:
  • Kantine is gesloten