Corona

Corona regels Ter Leede

Sportpark
  • Laatste update Ter Leede regels: klik hier
  • Houdt u zich op het sportpark aan de door de overheid voorgeschreven Corona regels.
  • Volg de aangebrachte looplijnen en routes.
  • Geen publiek
  • Veel gestelde vragen KNVB
In de kleedkamer:

KLEEDKAMERS TIJDENS WEDSTRIJDDAGEN

Via voetbal.nl is vanaf de donderdag voor je wedstrijd, te zien of er voor je wedstrijd een kleedkamer beschikbaar is.  Dit wordt aangegeven door een JA of NEE op de plek van het kleedkamernummer.

Ook wanneer er geen kleedkamer beschikbaar is, verzoeken we de coach of trainer/begeleider vriendelijk het team aan te melden bij de gastheer/gastvrouw in de (jeugd)bestuurskamer.

Indien er een NEE staat is er voor en na de wedstrijd géén kleedkamer beschikbaar, en zal je dus omgekleed naar de wedstrijd moeten komen en na de wedstrijd in sportkleding huiswaarts keren.

Indien er JA staat, is er mogelijkheid om na de wedstrijd om te kleden en/of te douchen.

Meestal is er ook voor de wedstrijd gelegenheid tot omkleden, maar het is in deze tijd verstandig om sowieso in sportkleding naar de club te komen.

Er mogen GEEN spullen in de kleedkamer achterblijven, dus wanneer je voor de wedstrijd omkleedt in een kleedkamer, neem je daarna alle spullen mee naar het veld.  In de rust zal de thee/limonade op het veld moeten worden gedronken, er is geen ruimte in de kleedkamers.

Ook wedstrijdbesprekingen zullen op het veld moeten plaatsvinden, dus niet na de warming-up nog even naar binnen etc.

Na de wedstrijd zo snel mogelijk douchen en omkleden, en de kleedkamer leeg en schoon achterlaten voor de volgende groep.

We snappen dat deze regelingen niet ideaal zijn, maar we rekenen op ieders begrip.

Langs het hoofdveld:
  • Géén publiek
In de kantine:
  • Kantine is gesloten