Jeugd

Ter Leede, een geweldige vereniging!

Bij Ter Leede streven wij ernaar om de kinderen een goede en functionele voetbalopleiding te geven, zowel op prestatief als op recreatief niveau. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk, dat wij een omgeving bieden waar de kinderen zich veilig voelen en kunnen ontplooien wie zij zijn en waar de ouders hun kinderen ook kunnen loslaten.

Het moet vooral leuk zijn om bij Ter Leede te voetballen en/of gewoon leuk zijn om er aanwezig te zijn. De juiste herinneringen blijven goud waard.

Dat streven doen wij inmiddels met een groot vrijwilligerscorps. Iedere week weer zijn er teveel zaken om op te noemen, maar wel zaken die enorm belangrijk zijn om wekelijks op zaterdag het voetbal mogelijk te maken. Bij Ter Leede doen heel veel mensen iets en zorgen er gezamenlijk voor dat het rad blijft draaien. In de praktijk blijkt dat nooit een 10 te scoren. We komen altijd wel ergens handjes tekort. Daarom zoeken wij bij Ter Leede ook de medewerking van de ouders. Ook een vereniging als Ter Leede heeft de hulp van ouders keihard nodig. Bovendien zult u merken dat het ook erg leuk is om actief te zijn bij Ter Leede.

Natuurlijk willen wij ook uw kind graag opnemen in onze vereniging. Vanaf 4 à 5 jaar kunt u uw kind al laten voetballen bij de Ukken van Jaap Schaap. Jaap verzorgt dit al zo lang als wij weten ( alleen Jaap weet precies hoe lang hij dit al doet ). Jaap is een begrip binnen Ter Leede. Alle kinderen kennen Jaap en Jaap kent alle kinderen. Het 1e jaar bij Jaap (de “Ukkentraining”) is nog geheel vrijblijvend en zonder verplichting van contributie. U kunt uw kind rustig laten wennen aan het voetbal. Stroomt uw kind door naar de “Euro-League”, dan is er vanaf het jaar dat uw kind 6 jaar wordt, een gereduceerde contributie verschuldigd.

Heeft u interesse dan kunt u uw kind opgeven middels het aanmeldingsformulier.

U kunt er ook voor kiezen om gewoon eens met uw kind naar de club te komen op zaterdagochtend. U kunt dat doen op een tijdstip dat het u past en eens rondlopen op de club of een afspraak maken met een van de leden van de jeugdcommissie. Wij vertellen u graag hoe het werkt. Een verzoek hiervoor kunt u sturen naar jeugdvoorzitter@terleede.nl