Activiteiten

Het beoefenen van voetbal is uiteraard het doel van een voetbalvereniging. Maar daarnaast is het ook heel erg leuk en belangrijk om nevenactiviteiten te organiseren. Door dergelijke activiteiten komen de jeugdleden ook andere kinderen tegen dan met wie ze in hun team voetballen. De contacten van de jeugdleden worden breder en zo wordt nog meer clubbinding gecreëerd. Bij Ter Leede wordt hier dan ook veel aandacht aan besteed.

Het organiseren van activiteiten is behoorlijk wat werk waarvoor onze vereniging een zelfstandige commissie, de Jeugd Activiteiten Commissie, in het leven heeft geroepen. Aan het begin van het seizoen beraadt de activiteitencommissie zich over de activiteiten die er naast de “vaste” zaken als voetbalvakantieweek, slotdag, sinterklaasfeest en dergelijke moeten worden georganiseerd.

Dit heeft de laatste jaren naast de bekende  spelavonden en bingo’s, ook verrassende activiteiten opgeleverd als een steprace, een gourmetavond en bezoeken aan eredivisie en interland wedstrijden. Ook verzorgd de AC de “pupil van de week”. Als gemeld kost het organiseren van deze nevenactiviteiten nogal wat tijd. Mocht je zelf zin en tijd (of goede ideeën) hebben, neem dan gerust contact op met de voorzitter van de AC.

Uiteraard kunnen er door de teams zelf ook activiteiten georganiseerd worden. Ter Leede staat daar natuurlijk ook volledig achter en we steunen deze initiatieven dan ook met een (bescheiden) bijdrage.

Wat de kosten betreft: de vereniging steunt de jeugd via een vast bedrag per jaar voor het organiseren van nevenactiviteiten en ook leveren zaken als de Bloembollenverkoop j wat extra geldmiddelen op, maar we zouden nergens zijn zonder de steun van de Club van-Uk-tot-A.

Kijk voor meer informatie op hun website en geef je op als lid van deze voor de Ter Leede jeugd o zo belangrijke club!.