Herensponsors

De Stichting Topvoetbal Ter Leede is een hechte groep mensen die het prestatieve voetbal van onze herenselectie (Ter Leede 1, O23 en 2) vorm geeft. Dit gebeurt niet alleen op het veld door de trainers en assistenten, maar ook buiten het veld door Voetbal Technische Zaken (VTZ) maar ook door het zoeken van extra financiële middelen door Commerciële Zaken (CZ) via diverse sponsormogelijkheden zoals:

Businessclub leden waaronder de Vrienden van Rood Geel

Reclamebord sponsors

Club van Honderd

Weeksponsors

(Eenmalige) Donateurs

 

De stichting vindt sponsoring een serieuze zaak. Sportsponsoring op regionaal niveau wordt vaak gezien als een soort donateurschap. Natuurlijk zien wij uw financiële bijdrage graag tegemoet om onze club op een hoog en ambitieus niveau mee te kunnen laten draaien. Wij willen echter geen eenrichtingsverkeer, maar partnerschap.

Uw belang is ons belang en onze zorg. U investeert in de selectie van Ter Leede en wij vinden dat wij u daarvoor een goede tegenprestatie moeten leveren. Wij hebben daarom een keur van uitstekende producten te bieden. Wij zien sponsoring dan ook niet alleen als ‘nemen’, maar ook graag als ‘geven’. Naast deze zakelijke kant willen wij u ook graag betrekken bij onze ‘business-to-business’ (B2B) kant. U ontvangt uitnodigingen voor een aantal activiteiten, waardoor wij hopen u enthousiast te maken voor TOPVOETBAL in het algemeen en in het bijzonder onze BUSINESSCLUB.

Met sportieve groet,

Ed Zuidhoek (voorzitter Stichting Topvoetbal Ter Leede)

 

Klik HIER voor Wie doet Wat bij de Heren(selectie)

 

Stichting Topvoetbal Ter Leede
Roodemolenweg 10
2171 AX Sassenheim

Correspondentieadres:
Trekschuit 17
2171 MH  SASSENHEIM

E-mail: klik hier!

KvK-nummer: 28097538
Bankrekening: NL50RABO0122040384
BTW-nummer: NL8129.32.109.B01