Jeugdsponsoring

Op dit moment spelen onze 400 jeugdleden van UK (4jr) tot 019 iedere week hun wedstrijden in de regio.  Vanaf de JO8 spelen alle teams in de hoofdklasse en speelt onze JO19 in de 4e divisie.

In de visie van v.v. Ter Leede willen we onze jeugdleden stapsgewijs opleiden tot voetballers die alle facetten van het voetballen beheersen dus gericht op techniek, tactiek, fysiek en gedrag. Iedere jeugdspeler moet zich optimaal kunnen ontwikkelen. De doelstelling van de jeugdopleiding van v.v. Ter Leede is, om iedereen zijn of haar eigen top te laten bereiken. Voor de prestatieve spelers is een structuur opgezet wat de mogelijkheid moet geven om uiteindelijk de heren of dames selectie te behalen.

Uw sponsoring stelt Ter Leede in staat om het jeugdbeleid verder te ondersteunen met gekwalificeerde trainers, trainingsmateriaal en leuke activiteiten voor de jeugd.   De activiteiten naast het voetballen speelt een belangrijke rol is onze sociaal maatschappelijke positie.  Vanuit Ter Leede willen wij het mogelijk maken om iedere jeugdlid te laten deelnemen.

Welke mogelijkheden tot sponsoring zijn er;

 • Reclamebord: waar voornamelijk jeugdwedstrijden worden gespeeld bijvoorbeeld veld 2 of 7
 • Kleding Tenue: De uniformiteit in de uitstraling is belangrijk en hierdoor spelen alle teams in ROBEY kleding met Ter Leede logo. Deze kleding kan tegen Ter Leede tarief worden gekocht. De hoofdsponsor op dit moment is de AW Groep.
 • Trainingspak € 67,92 incl BTW, ex kosten bedrukken sponsor
 • Shirt + short € 29,67 incl BTW,  ex kosten bedrukken sponsor
 • Trui (Performance Half-Zip Top) € 35 incl BTW, ex kosten bedrukken sponsor
 • Regenjas (Rain Jacket) € 37.50 incl BTW, ex kosten bedrukken sponsor

NB – alle genoemde prijzen gelden per seizoen ’22.

 • Specifieke activiteiten
  • Shirts Voetbal Vakantie Week
  • Truien Eastern Open – internationaal toernooi
  • Paas en of Sinterklaas vieringen

Wat biedt Ter Leede

De exposure via shirts of trainingspakken is de kern van uw sponsoring maar daarnaast zullen wij regelmatig de krant opzoeken of social media zoals onze Facebook of Instagram accounts. Hierbij is het doel om actief de ontwikkeling van de jeugdopleiding kenbaar te maken en dan zal uw naam zichtbaar zijn via een foto of actief worden genoemd in een artikel.  Er is de mogelijkheid om direct mailings naar onze leden en vrijwilligers te sturen. Hiermee heeft u indirect toegang tot 800 -1000 gezinnen in Sassenheim, Voorhout en Warmond.

Mocht u interesse hebben in mogelijke sponsoring dan gaan wij graag het gesprek aan over hoe wij verder invulling hieraan kunnen geven. U kunt hiervoor contact opnemen met Martin Nuninga, op martinnuninga@terleede.nl of 06 28 204 709.