Blessures

Met ingang van het nieuwe seizoen 2013 – 2014 biedt Ter Leede in samenwerking met Praktijk voor Fysiotherapie De Ontmoeting, haar leden een unieke mogelijkheid om gebruik te maken van een medisch sportspreekuur.

Het sportspreekuur voor (jeugd)leden van Ter Leede en familie vond altijd plaats op maandag- en donderdagavond. Per 1 september 2021 zal het sportspreekuur op een andere tijd en plaats gehouden worden.

Op maandag- en donderdag middag van 16:00 tot 17:00 uur kunnen voetballers hun klacht of blessure laten beoordelen in de fysiotherapie praktijk van De Ontmoeting, gevestigd op Julianalaan 8 in Sassenheim. Michel Piket en/of een collega sportfysiotherapeut zal dan onderzoek doen en advies geven over de blessure en zo nodig een vervolg behandeling plannen.

Sinds 2020 hebben wij ook de beschikking over een ECHO-apparaat om blessures nog beter te kunnen beoordelen. Telefonisch aanmelden is wel nodig op nummer 0252 213829. Aanmelden kan op maandag t/m donderdag ochtend tussen 9:00 en 12:00 uur.

Ter Leede is bijzonder blij dat zij met Praktijk voor Fysiotherapie De Ontmoeting deze samenwerking heeft kunnen realiseren. Met het opzetten van een medisch sportspreekuur voor ALLE leden van Ter Leede denkt zij in een grote behoefte te hebben voorzien.