Blessures

Met ingang van het nieuwe seizoen 2013 – 2014 biedt Ter Leede in samenwerking met Praktijk voor Fysiotherapie De Ontmoeting, haar leden een unieke mogelijkheid om gebruik te maken van een medisch sportspreekuur op Sportpark De Roodemolen.

Dit sportspreekuur wordt gehouden in de medische ruimte van onze vereniging. Stanley Lardé en Michel Piket (fysiotherapeuten), beide dit jaar verbonden aan de A-selectie, zullen op deze dag aanwezig zijn om u van advies te voorzien.

De tijden voor het spreekuur zijn

Maandag 20.00 – 21.00 uur

Dinsdag 20.00 – 21.00 uur

Donderdag 19.30 – 20.30 uur

Het medische spreekuur is voor leden en ouders van leden kosteloos. Indien vervolg behandeling noodzakelijk is, zal  worden verwezen naar de Praktijk voor Fysiotherapie De Ontmoeting , welke gevestigd is aan de Julianalaan 8 in Sassenheim en zal de zorgverzekering van de desbetreffende speler/ouder worden aangesproken.

Ter Leede is bijzonder blij dat zij met Praktijk voor Fysiotherapie De Ontmoeting deze samenwerking heeft kunnen realiseren. Met het opzetten van een medisch sportspreekuur voor ALLE leden van Ter Leede denkt zij in een grote behoefte te hebben voorzien.