Vrienden van Rood Geel

De Stichting Vrienden van Rood Geel (opgericht in 1988) stelt zich ten doel middels een financiële donatie de sportieve mogelijkheden van ons 1e elftal extra te ondersteunen. Anders dan sponsors met een zakelijke achtergrond, die via hun bedrijf eerder lid zullen zijn van de Businessclub, biedt het lidmaatschap van “de Vrienden” in het bijzonder aan particulieren de gelegenheid om eveneens financieel bij te dragen aan het budget voor onze mannenselectie.

De jaarlijkse bijdrage is bepaald op € 500,00 voor een seizoen van augustus t/m juli.

Het lidmaatschappasje van onze Stichting geeft, samen met de sponsors, toegang tot de businessclub: voor, tijdens en na afloop van de thuiswedstrijden van Ter Leede zijn onze leden daar van harte welkom. In een gezellige  sfeer kun je napraten onder het genot van een drankje en een hapje. Bovendien heb je een gratis plaats op de tribune.

Gedurende het voetbalseizoen plannen we meestal een tweetal avonden, speciaal voor onze leden. Vaak wordt er dan door de trainer of een prominente speler uitleg gegeven bij de sportieve resultaten en ontwikkelingen binnen de selectie. Maar ook het gezellig samen zijn, bevordert de binding met onze mooie club!

Mogen we jou binnenkort welkom heten als “nieuwste Vriend van Rood Geel”?

Voor meer informatie kun je terecht bij: Jaap Wijntjes (06 – 8308 8100)