Ukken

Voetballertjes die nog geen zes jaar zijn, noemen we bij voetbalvereniging Ter Leede de “Ukken”. Ukkenvoetbal is bedoeld om jonge kinderen van vier en vijf jaar oud spelenderwijs de eerste ervaringen met de sport te laten opdoen. Op deze manier hopen wij dat de overgang naar het ‘echte’ voetbal soepel verloopt. Vanaf de leeftijd van zes jaar kunnen kinderen officieel lid worden van de vereniging en meedoen bij de EuroLeague.

Iedere week op zaterdagochtend wordt onder leiding hoofdtrainer Jordi van der Zwart een training opgezet. Hij wordt hierbij ondersteund door Sjoerd en andere selectiespelers van de club. Deze trainers zetten elke week een leuke training op.

De ukkentraining is elke zaterdagochtend van 9.00 tot ongeveer 9.45 op veld 5 (bij Jaap’s Plaza). Deelname is gratis.

Een mooi tenue voor iedere UK

Iedere “Uk” die bij Ter Leede komt trainen krijgt een mooi tenue welke het gehele seizoen in bruikleen kan worden gebruikt. Hierdoor hebben alle kinderen dezelfde uitstraling en voelen zij zich ook een ‘echte’ voetballer. Het tenue is mede mogelijk gemaakt door BSO Het Eikenbos welke in de kantine van Ter Leede is gevestigd.

Vragen?

Als je vragen hebt over de ukkentraining stuur dan een bericht (06-58841780) of mail naar Fleur van der Zwart (fleurvanderzwart@live.nl).