Ter Ladies

logo_terladies

Word ook Ter Ladies – member

Al jarenlang spelen de Ter Leede Vrouwen op landelijk niveau. Om zich te kunnen handhaven aan de top van het nationale amateur Vrouwenvoetbal en om voor jonge en talentvolle speelsters een aantrekkelijke club te blijven, moet Ter Leede zich blijven ontwikkelen. Naast optimale organisatorische faciliteiten zijn financiële middelen daarbij onontbeerlijk.

Om deze reden is enkele jaren geleden Ter Ladies opgericht. Ter Ladies staat voor een groep mensen die het Vrouwenvoetbal bij Ter Leede in hun hart hebben gesloten en door hun financiële bijdrage aan de Ter Ladies hun steentje bijdragen om het Vrouwenvoetbal in Sassenheim aan de top te houden. Door corona hebben de activiteiten de laatste tijd helaas op een laag pitje gestaan maar met ingang van het nieuwe seizoen willen wij de Ter Ladies nieuw leven inblazen.

Draagt u het Vrouwenvoetbal bij Ter Leede een warm hart toe en wilt u meewerken aan het aan de top houden van het vrouwenvoetbal bij Ter Leede, dan nodigen wij u uit om lid te worden van Ter Ladies. Iedereen kan lid worden, jong en oud! Als lid steunt u het Vrouwenvoetbal bij Ter Leede met een bijdrage vanaf 50 euro per jaar. Met deze jaarlijkse extra inkomsten kan de Vrouwencommissie van Ter Leede nog beter en professioneler aan de slag en de kwaliteit van speelsters en staf meer en meer verbeteren.

Wat krijgt u als lid van de Ter Ladies hiervoor terug?

  • Naamsvermelding op het Ter Ladies bord in ons clubgebouw en indien gewenst op de website.
  • Uitnodiging voor een “Meet & Greet” op een aantal wedstrijddagen in het seizoen. Naast het bijwonen van een aantrekkelijke thuiswedstrijd bent u dan welkom om samen met de Vrouwenselectie, staf en sponsoren een hapje en een drankje te nuttigen.

Bent u enthousiast geworden en mogen wij op uw steun rekenen? Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan via Marion Vonk (06-22917804), via onderstaand e-mailadres of via het online formulier

Namens de gehele Vrouwenafdeling zijn wij u dankbaar.

terladies@terleede.nl

Onderstaande members gingen u voor:

Andre van Beelen Freeline Organics
Chris van den Berg Peter Kost
XS2SOLAR Co en Yvonne van der Krogt
Ed van den Berg Angèle Kuster
Multi-Dimensions B.V. Jan en Therèse
Niek en Ditte Bloemendaal Ruud van der Meer
Garsield Bons Ian Nieuwenhuis
Fam. De Bruijn-Molenaar Arie Philippo
Willem Buijs Familie Schrijver
Daan Prins – Joey vd Berg Bert van der Tholen
Dick van Dooren Zoë en Siem
Insgate B.V. Stiena en Jan
Jan Geenjaar Ronald en Marion Vonk
Henk van Gerven Barladies
Ronald van Gool Jaap Wijntjes
Lies en Leo van Haasteren Dirk Wilbrink
Jan en Marjan van Harskamp Rob Zegers
Familie Hendriks
Jan Willem Hesselink
Bart Houben