#HELPJECLUB

Wat is de #helpjeclub actie?

Het is met deze actie mogelijk om bartegoed te kopen. Wat je kunt besteden in onze kantine. Je kunt het vergelijken met een cadeaukaart waarop je een bedrag naar keuze opwaardeert dat je later in de winkel kunt uitgeven. Dit kan eenvoudig via de KNIP app. Zo krijgen wij ook nu we gesloten zijn geld binnen en kan jij wanneer de club weer open is jouw tegoed besteden. Op deze manier ondersteun jij v.v. Ter Leede en zorgen we er samen voor dat we straks weer met zijn alle kunnen sporten!

Hoe werkt de #helpjeclub actie?

  1. Download gratis de KNIP app
  2. Lees hier de stappen die je moet doorlopen in de KNIP app
  3. Registreer jezelf met onze unieke KNIP code: #helpvvterleede
  4. Ga rechts onderin naar “Rekeningen”
  5. Draai aan het plusje op het wiel en kies jouw gewenste bedrag
  6. Reken je bartegoed af met iDeal

Je hebt nu het opgewaardeerde  tegoed op jouw KNIP rekening staan voor onze club. Dit tegoed kan je uitgeven bij de bar in de kantine. Dit doe je door het scannen van de QR code bij de bar met de knop “Mobiel betalen” in de app. Let op! Dit tegoed is alleen te besteden bij onze club.

Wie kan er meedoen met de #helpjeclub actie?

Iedereen die Ter Leede een hart onder de riem wil steken en ons wil steunen! Dus leden, familie, vrienden, kennissen en supporters help ons en doe mee met deze mooie #helpjeclub actie!

Voor meer informatie kan je kijken op www.twelve.eu/helpjeclub. Doe je mee met de actie en wil je dit graag delen, zodat ook anderen hun club helpen? Graag! Deel jouw favoriete teamfoto, actiefoto of clubfoto van Ter Leede en gebruik de hashtag #helpjeclub om zoveel mogelijk mensen in Nederland te bereiken hetzelfde te doen voor hun club!