Euro League

De Euroleague start voor spelers vanaf 6 jaar en wordt formeel de JO-7 genoemd binnen de KNVB.   Voor deze groepering wordt op woensdag middag van 16-17uur een training georganiseerd onder een gediplomeerde trainer.    Gedurende de 1e helft van het seizoen wordt onderling gestart met een 4×4 mini-competitie op de zaterdagochtend om 9uur.

Regionale competitie

Om de spelers te laten wennen aan het spelen van een competitie wordt in de 2e helft van het seizoen – vanaf januari – gestart met een regionale competitie met omliggende verenigingen.  Naast het laten wennen merken wij ook dat spelers op deze leeftijd heel graag een wedstrijdje willen spelen.  Een tenue wordt door Ter Leede beschikbaar gesteld.

Lid worden

Ben je ouder dan 6 jaar kom dan gerust een keer kijken op een van de dagen dat er wordt getraind. Vind je het na 3 keer zo leuk dan kan je lid worden van onze vereniging.

Ga voor het aanmelden naar de lidmaatschap pagina op de website en vermeld dat het gaat om de Euro league deelname want er geldt een zeer beperkte contributie.

Als er vragen zijn over de training dan stel deze gerust bij de coördinator en trainer Bert Blankespoor  of stuur een mail naar de Jeugdcommissie (JC@terLeede.nl)