Kledingplan

Ter Leede voetbalt in een rood geel verticaal gestreept shirt, met zwarte broek en rood gele kousen. Het dragen van voetbalschoenen en scheenbeschermers is verplicht!

Ter bevordering van een uniforme uitstraling geldt bij de Ter Leede jeugd een kledingplan.

Dit plan behelst dat onze voetballers hun gesponsorde shirt en broek in bruikleen krijgen. Naast het Ter Leede logo bevat het shirt het logo van KiKa  en die van onze  Hoofd-kledingsponsor ( Autocentrum Beelen)
Eénmalig ontvangt een lid namens de kledingleverancier, L.J. Sport een bon voor een paar voetbalkousen.
Door de samenwerking met de kledingsponsor hebben we de kosten voor de kleding laag kunnen houden: bij inschrijving eenmalig € 10,- en verder € 2,- per maand. Voor dit bedrag ontvang je nu nog jaarlijks een factuur (€ 34,- resp. € 24,-), maar wij streven er naar binnenkort over te stappen op automatische incasso.
Extra kousen kunnen worden aangeschaft in de winkel van L.J. Sport in Sassenheim, Hoofdstraat 191.

Je vindt daar ook een aantal andere, exclusieve Ter Leede producten als tassen, windjacks en trainingspakken en verder verkoopt men natuurlijk ook alle gangbare merken voetbalschoenen. In de Ter Leede kantine staat een vitrine waarin de meeste producten kunnen worden bewonderd.
Op vertoon van je lidmaatschapskaart ontvang je korting op al je voetbal aankopen!
Voor meer informatie bezoek de website van L.J. Sport.

Er zijn ook teams die naast de wedstrijdkleding door sponsoren worden voorzien van inloopshirts, trainingspakken en tassen. Bedenk daarbij dat Ter Leede het recht om voetbalkleding te voorzien van het Ter Leede logo exclusief heeft verstrekt aan L.J. Sport. Kleding met logo’s mogen dan ook uitsluitend worden geleverd door deze firma.

Als aangegeven krijg je de kleding in bruikleen en we gaan er vanuit dat je er zuinig op bent!
Ook moet de kleding natuurlijk regelmatig worden gewassen. Wanneer iedereen dat individueel gaat doen, krijg je mogelijk kleurverschillen en dergelijke. Daarom vragen we de begeleiders om een wasschema op te zetten, zodat de ouders bij toerbeurt alle kleding van een team wassen.

Tijdens trainingen kun je zelf bepalen welke (sport)kleding je wilt dragen. Ook hier zijn voetbalschoenen en scheenbeschermers noodzakelijk!
In de maanden oktober t/m maart is het dragen van een trainingsbroek verplicht.

Wanneer je vragen hebt over kleding of het bestellen daarvan, kun je altijd terecht bij het jeugdcommissielid Materialen.