Kledingplan

Ter Leede voetbalt in een rood geel verticaal gestreept shirt, met zwarte broek en rood gele kousen. Het dragen van voetbalschoenen en scheenbeschermers is verplicht!

Ter bevordering van een uniforme uitstraling geldt bij de Ter Leede jeugd een kledingplan.

Dit plan behelst dat onze voetballers hun gesponsorde shirt en broek in bruikleen krijgen. Naast het Ter Leede logo bevat het shirt het logo van KiKa  en die van onze  Hoofd-kledingsponsor ( AW Groep)
Door de samenwerking met de kledingsponsor hebben we de kosten voor de kleding laag kunnen houden, een maandelijkse bijdrage van € 2,- . Het jaarbedrag, € 24,- wordt te gelijk met de contributie geïnd.
Onze leveranciers, L.J. Sport/Robey, leveren ook een aantal exclusieve Ter Leede producten als tassen, windjacks en trainingspakken en verder verkoopt men natuurlijk ook alle gangbare merken voetbalschoenen. In de Ter Leede kantine staat een vitrine waarin de meeste producten kunnen worden bewonderd.
Op vertoon van je lidmaatschapskaart ontvang je korting op al je voetbal aankopen!
Voor meer informatie bezoek de website van L.J. Sport.

Als aangegeven krijg je de kleding in bruikleen en we gaan er vanuit dat je er zuinig op bent!
Ook moet de kleding natuurlijk regelmatig worden gewassen. Wanneer iedereen dat individueel gaat doen, krijg je mogelijk kleurverschillen en dergelijke. Daarom vragen we de begeleiders om een was schema op te zetten, zodat de ouders bij toerbeurt alle kleding van een team wassen.

Tijdens trainingen kun je zelf bepalen welke (sport)kleding je wilt dragen. Ook hier zijn voetbalschoenen en scheenbeschermers noodzakelijk!
In de maanden oktober t/m maart is het dragen van een trainingsbroek verplicht.

Wanneer je vragen hebt over kleding of het bestellen daarvan, kun je altijd terecht bij het jeugdcommissielid Materialen.