Oranjebal, Ter Leede kleurt 13 juni oranje 🗓

Langzaam begint de oranjekoorts op te lopen. We hebben tegen Schotland gezien dat het Nederlands Elftal wel wat support kan gebruiken. Dat kunnen de kinderen bij Ter Leede wel. Om alvast goed in de stemming te komen, organiseren wij voor de meiden t/m M015 en de jongens t/m de JO13 een gezellige ochtend.

Waarom 13 juni?

We hebben eerder gecommuniceerd dat we dit 12 juni zouden doen, maar inmiddels is bekend dat we vanaf zaterdag weer mogen voetballen tegen andere clubs. Daarnaast zijn er minder velden beschikbaar, omdat die opnieuw worden ingezaaid. Hierdoor zijn er geen velden beschikbaar.

We vinden het zonde om het niet door te laten, want we gunnen jullie een leuke ochtend. We kunnen niet iedereen tegelijk ontvangen, we gaan dus in twee of drie shifts werken. De tijden staan nog niet helemaal vast, maar dit zullen ongeveer de tijden zijn: de jongste jeugd start van 9.00 tot 10.45 uur en de oudere van 11.00 tot 12.45.

Wat kan je verwachten?

We hebben diverse attributen gehuurd, zoals voetbal bowlen, maar we zijn ook reuze benieuwd hoe hard je eigenlijk kan schieten, we gaan ook lachen en kijken hoe goed je kan samenwerken met je teamgenoot. We zoeken een penalty koning(in), of ben jij beter in dribbelen en slalom jij in de wedstrijd zo je tegenstanders uit.

Ook het springkussen mag natuurlijk niet ontbreken. Kortom een leuke ochtend, die jij echt niet wilt missen.

Kom in je oranje tenue

Wij zijn heel benieuwd hoe jij het Nederlands Elftal aanmoedigt. Doe jouw outfit aan, zodat we 1 grote oranje of rood/wit/blauwe menigte zijn. Hoe kleurrijk ziet dat eruit?

Heb jij een vriend(in) die ook zou willen voetballen, neem die dan gerust mee.

Dan kan die ervaren hoe een leuke club wij zijn.

Ouders gezocht om te assisteren

We zoeken nog ouders die ons willen helpen bij het assisteren bij de spelletjes, maar ook bij het uitdelen van het lekkers voor de kinderen en uiteraard drinken. Wil jij ons helpen om dit event tot een succes te maken. Mail dan naar biancavanharskamp@terleede.nl.

Hoe geef ik me op?

Het is kort dag, maar door alle ontwikkelen moeten wij steeds schakelen en gaat het gewoon lukken om in zo’n korte tijd toch iets moois neer te zetten. Stuur voor 9 juni een mail naar jeugdcommissie@terleede.nl of biancavanharskamp@terleede.nl.

We hopen jullie allemaal te zien. Het is nog niet de afsluiting van het seizoen, maar wel de start van hopelijk een heel mooi EK. Samen schreeuwen we ze naar het Europees Kampioenschap.

Groeten,

De Jeugdcommissie