Overtuigende winst Ter Leede vrouwen 1

Op sportpark “A gene Bek” in Heerlen traden de vrouwen van Ter Leede aan tegen topklasse debutant Bekkerveld. Evenals Ter Leede beleeft Bekkerveld geen goede start van de competitie en bezet na 3 wedstrijden met 0 punten de laatste plaats.

Ter Leede begon energiek aan de wedstrijd. Direct werd Bekkerveld achteruit gedwongen wat resulteerde in een snelle voorsprong. Binnen 15 minuten brachten Noëlle Opdam, na zwak verdedigen en Romy van Beelen, fraaie lob, de stand op 0-2. Ter Leede bleef de bovenliggende partij en waar iedereen wachtte op het uitbouwen van de voorsprong, kwam Bekkerveld op 1-2 nadat keepster Lot Hemminga een vrije trap vanaf 30 meter verkeerd inschatte. Via de onderkant van de lat verdween de bal in het Sassenheimse doel.

Na de pauze was de pijp bij Bekkerveld leeg. Slechts sporadisch verschenen zij op de heft van de gasten, een enkele maal leidde dit tot kansen voor Bekkerveld. Ter Leede kon vrijuit combineren en de ploeg uit Limburg trachtte met alle middelen om de schade beperkt te houden. Via Eva Horst, Noëlle Opdam (penalty), Anne Selies en Romy van Beelen kwam de 1-6 eindstand op het bord. De eerste zege van het seizoen voor de Ter Leede Vrouwen.

Tags:, , , ,