Ter Leede 3- Graaf Willem II VAC 2 wedstrijdverslag

Het is zaterdag 31 augustus 13.25 uur. Trainer/coach Martijn van Ommen heeft de jongens nog een allerlaatste instructie meegegeven alvorens de groep de kleedkamer verlaat tlrichting veld.De concentratie en wedstrijdspanning is van de gezichten af te lezen. Per slot van rekening is dit de 1e wedstrijd waar het ergens om gaat, namelijk de beker.

Ter Leede wint de tos en derhalve trapt Graaf Willem II VAC 2 af op veld 2. Een licht briesje waait over t veld wat een welkome verkoeling brengt. Het zonnetje schijnt, het is heerlijk voetbalweer.

De scheidsrechter fluit en de wedstrijd is begonnen.

Al snel blijkt TL 3 het betere van het spel te hebben en het meeste balbezit. Na ongeveer een kleine 15 min is er een uitstekende aanval over meerdere schijven, het overzicht bewaard word en de 1-0 is een feit. De 2-0 laar niet lang op zich wachten na wederom een prima aanval. Ondanks de voorsprong is TL onrustig aan bal wat voortduurt tot aan de rust.

Adviseur J. De Ridder, een zeer bekende naam en man met het nodige aanzien binnen de club, deelt in de kleedkamer wat hij heeft geconstateerd en hoe dit in de 2e helft anders te doen.

Dat dit niet aan dovemansoren was gericht bleek ook meteen in de 2e helft. Wederom meer balbezit voor Ter Leede en meer rust. Ook het conditionele ging een steeds grotere rol spelen en ook hier bleek Ter Leede de overhand in te hebben. Uiteindelijk zou er dan ook nog 3x gescoord worden. Uitslag uiteindelijk 5-0. Al met al een goede 1e overwinning. En nu op naar volgende week.