DOSR JO11-1 – Ter Leede JO11-1 De korporaals ten onder

Ondanks goed begin in de beker competitie was voor deze wedstrijd flink de bezem gehaald door de technische staf. In plaats van kleine generaal Lars waren nu de korporaals Rogier en Hans verantwoordelijk voor het tactische aanvalsplan. Dit plan leverde in de 3de minuut al de verdiende voorsprong als rechterspits Milan onder luid aanmoedigen van zijn moeder kapt en draait en Xavier een niet te missen kans biedt, 0-1 voor Ter Leede. De druk op het DOSR doel hield aan en Rein verdubbelde de voorsprong tot 0-2. In dezelfde minuut weer een goed afstandsschot van Rein maar ditmaal op de dwarslat. Dan uit het niets een doelpunt van de gastheren. Keeper Maarten en Timo waren niet opgewassen tegen de overmacht van opstormende spelers, 1-2. Voor rust werd het veldoverwicht toch weer verwerkt in de tussenstand. Invaller Achraf van de JO11-3 pikte zijn doelpuntje mee door goed te anticiperen op de voorzet, ruststand 1-3.

Dosr4
In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Backs Levi en Kaya die goed druk zetten en het doel onder vuur namen. Ook een goede kans voor centrale verdediger Timo. Zijn schot zeilde net over. DOSR leek klaar voor de slachtbank en dacht alleen nog maar aan overleven. Tot de organisatie in het spel van Ter Leede even was verstoord na een publiekswissel op aandringen van de meegereisde toeschouwers. Prompt scoorde de thuisclub uit een terechte vrije trap, 2-3. Net als vorige week stortte het kasteel in als de ruïne van Teylingen. Angst nam bezit van de ploeg en de poort op het middenveld stond wagenwijd open. DOSR maakte hier dankbaar gebruik van en uit hun tweede aanval wisten zij prompt de gelijkmaker te scoren. De korporaal greep in en slachtofferde zelfs zijn bloedeigen zoon Milan die helemaal was moe gestreden en niet meer verder kon. Prompt kantelde de wedstrijd weer. Ter Leede leek toch nog de meeste aanspraak te maken op de overwinning als Xavier alleen op de keeper afstormde. Maar hij werd ingehaald door de verdediger, eindstand 3-3. De trainer van de thuisploeg stapte als morele winnaar van het veld. Zijn tactisch plan had de rood gele storm doorstaan en zijn team had optimaal gebruik gemaakt van de geboden kansen. Wat restte waren twee verslagen korporaals die hun handen vol hadden met het troosten van hun spelers.