Ter Leede E5- FC Rijnvogels E5

Op verzoek van Mariëlle ging om 8.30 de return tegen Rijnvogels van start. Gewoon omdat je dan daarna nog zo lekker veel aan je dag hebt. Een paar weken geleden hadden we Rijnvogels net aan verslagen met 4-3. De mannen van de E5 stroopten hun mouwen dus extra hoog op. De wedstrijd startte iets later want de scheidsrechter lag nog op bed, maar gelukkig wilde Remko die taak wel op zich nemen. We gingen van start zonder Lucas, die lag helaas ziek te zijn in zijn bedje. Bram stond omgekleed op het veld, maar voelde zich opeens ook helemaal niet lekker. Dus ook Bram kwam helaas niet verder dan de wedstrijdbespreking. Zonder wissels gingen we de wedstrijd in. Dit keer geen kerstboom, maar 3 mannen voorin en 3 mannen achterin en natuurlijk onze Miles op doel. We gingen scherp van start en na een minuut of 10 scoorde Cas het eerste doelpunt van de wedstrijd. Daarna zette de tegenpartij hun geheime wapen in. Het snelle jongetje kenden we nog van de eerdere wedstrijd en na twee tegengoals stonden we weer helemaal op scherp. Met Floris, Dean en Joep in de verdediging kwam er daarna geen Rijnvogel meer langs. Net voor rust scoorde Silvar de 2-2 en zaten we weer volledig in de wedstrijd.

De coaches waren de limonade vergeten, maar gelukkig hadden we een oplettende limonadevader. Pieter mixte vol enthousiasme limonade met water, maar werd op de vingers getikt door de limonadebaas Wim. 4 bekers limonade in een halve kan bleek echt teveel. Uiteindelijk kregen onze jongens wel vleugels van deze overheerlijke zoetigheid. Na de rust ging de beer los… Floris, Dean en Joep lieten achterin niemand passeren en gaven ook verschillende assists. Miles had het weer niet echt druk, maar als er een aanval was dan stond hij zijn mannetje. Er werd door het hele team ook heel goed overgespeeld naar elkaar. Cas, Silvar en Merijn zette voorin ook alles op alles om de bal in het doel te krijgen. Er volgden nog 7 doelpunten. Cas, Silvar en Merijn maakten er allemaal nog 2. Het laatste doelpunt kon ik niet zo goed zien of Joep deze maakte of Cas, maar dat hij over de lijn ging is zeker. De tegenpartij maakte er nog 1 en met een eindstand van 9-3 werd de wedstrijd afgefloten. In de kleedkamer zongen de jongens het clublied om de overwinning te vieren. Klasse gedaan door de mannen van de E5. We staan nog steeds bovenaan!