Ter Leede F3 – Noordwijk F3 Keeper scoort een hattrick

Na het debacle van vorige week tegen Kattuk stond de positie van de trainer voor deze wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst onder hoogspanning. Er stond zelfs een heuse paparazzo langs de zijlijn. Vorige maand had hij Rafael van der Vaart nog betrapt aan de Costa maar vandaag volgde hij de verrichtingen van Ter Leede tegen Noordwijk F3 op sportpark de Roodemolen (Rafael van der Vaart weer verliefd!). De spelers en coaches hadden na een lange voorbespreking het vertrouwen in elkaar en de ADO tactiek uitgesproken. Ze begonnen dan ook furieus aan de wedstrijd. In de 10de minuut wist Ter Leede na een mooie opbouw van achteruit dan eindelijk de score te openen. Keeper Floris speelde slim in op de vrijstaande linksback Jay. Deze lobbte de bal naar Sam, die geen moment twijfelde en de bal voorzette. Spits Daan moest de bal nog wel even binnen tikken, 1-0. Hierna waren de bezoekers dan eindelijk wakker geschud. Ze zetten goed druk en de Ter Leede verdediging kreeg de bal niet weg, 1-1. Het leek erop dat de bezoekers nog voor rust orde op zaken wilde stellen. Maar uit een vlijmscherpe counter in de blessuretijd wist Sam voor Ter Leede te scoren, 2-1. De organisatie van Noordwijk F3 viel door deze tegenslag als een kaartenhuis in elkaar en vanaf hun aftrap bepaalde Jason de ruststand op 3-1.

10565258_1006762089377371_4094247481453040429_n
De tweede helft was nog maar enkele minuten oud toen Floris wist te scoren na een onnavolgbare dribbel, 4-1. In de 29ste minuut van de wedstrijd scoorde hij ook de 5-1 na goed storen. 2 Minuten later was hij alert als de keeper het schot van Daan niet onder controle kreeg. Met een fenomenaal hakje maakte de eerste keeper Floris “Hansen” zijn hattrick compleet, 6-1 (ADO keeper scoort met hakballetje). De Noortukkers wisten niet wat ze tegen laagvlieger Ter Leede was overkomen en het spel werd dan ook onvriendelijk. Lars had nog een mooi afstandsschot en in de 4de minuut van de blessuretijd werd de eindstand bepaald op 7-1 door Daan. Zijn schot verdween door de benen van Floris in het net achter de verbaasde Noordwijkse keeper. Eindstand 7-1.

Mats moest helaas het scoreverloop volgen via de app want hij was geveld door griep. Ook Ryan was nog niet fit maar als keeper wist hij de wedstrijd toch uit te spelen en zelfs de nul te houden. Ook gelegenheids-rechtsback Bram was vandaag weer ijzersterk en in de overwinnings-euforie trakteerde zijn vader het hele team op een zakje chips. Nogmaals onze grote dank hiervoor. Man of the Match was onze keeper met hattrick Floris en uiteindelijk werd de bezoekende paparazzo met de wastas naar huis gestuurd :-).