Doelpuntenfestijn Ter Leede F3

In de 6de ronde van de beker was Quick Boys F7 de tegenstander op sportpark de Roodemolen. QB F7 is een ervaren 2de jaars F team met een supersnelle rechterspits Hendrik. Hij zorgde vanaf het eerste fluitsignaal voor veel gevaar en dwong in de 4de minuut al een hoekschop af. De corner draaide scherp in bij de eerste paal. Keeper Bram kreeg zijn hand er nog wel tegen maar toch verdween de bal in het net, 0-1 voor de bezoekende Narren. Het antwoord van Ter Leede liet niet lang op zich wachten. 1 minuut later kwam aanvoerder Sam dan eindelijk los van zijn directe tegenstander. Zijn afstandsschot werd gestopt maar de rebound was voor onze sluipschutter in de aanval spits Daan die de gelijkmaker binnen tikte, 1-1. De voorsprong in de 10de minuut van de wedstrijd als rechtsback Ryan de bal onderschept en onverwoestbaar uithaalde. De bal werd nog beroerd en verdween pardoes tussen de palen, 2-1. Dan in de allerlaatste minuut voor rust nog een opgelegde kans voor middenvelder Floris maar in plaats van onverwoestbaar uit te halen heeft hij oog voor de vrijstaande Daan. Helaas werd zijn inzet gestopt voor de lijn, ruststand 2-1.

Begin tweede helft was de organisatie binnen het team zoek. Als linkerspits Mats dan eindelijk naar voren stormde vanuit de verdediging werd hij prompt aangespeeld. Hij aarzelde niet en zijn geplaatst schot verdween in de touwen, 3-1 in de 23ste minuut. Hierna de 4-1 door middenvelder Jason ook met een afstandsschot. Toen werd QB’s snelle Hendrik pas bereikt. Centrale verdediger Lars wist met een uiterste inspanning de rush te stoppen maar moest een corner weggeven. De QB corner draaide weer scherp in bij de eerste paal en ook tweede keeper Jay wist de bal niet te stoppen, 4-2 in de 33ste minuut. Dan opeens werd onze linkerspits Sam weer wakker en in plaats van de zoveelste kap beweging besloot hij te schieten. Zijn schot verraste de keeper in de korte hoek en resulteerde in de 5-2. Ook de 6-2 in de laatste minuut kwam van de voet van Sam op aangeven van Daan. Eindstand 6-2.

TLF3 QBF7v1
Op deze zonnige herfstdag een waar doelpuntenfestijn op de Roodemolen. In totaal scoorden we maar liefst 8x en staan we ongeslagen bovenaan in de bekerpoule. Directe belager Graaf Willem II maakte echter ook geen fouten en daarom op 10 oktober de grote bekerfinale  uit bij Voorschoten’97 F7. Alleen een overwinning is voldoende want het doelsaldo van de hagenaars is veel beter. Man of the Match is rechtsback Ryan.