Rabobank Clubkas Campagne


Ter Leede neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018 van Rabobank Bollenstreek. Jaarlijks stelt de Rabobank een substantieel bedrag beschikbaar voor verenigingen in de gehele Bollenstreek. De Rabo-leden bepalen middels een stemming naar welke verenigingen het geld gaat onder het motto: hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage voor een club. Omdat de invoering van de nieuwe KNVB-spelvormen bij de jeugd nogal wat extra kosten met zich mee heeft gebracht en nog steeds meebrengt, hebben we besloten de ons eventueel toegekende gelden hieraan te besteden. U moet daarbij denken aan de kosten voor extra trainingsmateriaal als doeltjes, ballen en overige invoeringskosten.

Wel is het belangrijk om hiervoor reeds nu in actie te komen als u een stem uit wilt brengen!
Wie mogen er namelijk stemmen? Alleen leden van Rabobank Bollenstreek. Als u rekeninghouder bij de Rabo bent, bent u niet automatisch lid. Bent u nog geen lid, maar wel klant bij de bank? Dan kunt u tot 1 augustus 2018 lid worden om nog mee te kunnen stemmen voor de 2018 campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de Rabo-website en kies voor  ‘Wordt lid van de Rabobank‘. U kunt hiervoor ook binnenlopen bij uw Rabo-kantoor. Het is kosteloos en verplicht u tot niets. Wel ontvangt u leuke en handige tips op allerlei gebied.
Heeft u een en/of rekening dan kunnen beide rekeninghouders afzonderlijk  lid worden en meestemmen. Om op ons te kunnen stemmen hoeft u ook geen lid van Ter Leede te zijn, dus oma’s, opa’s en verdere familieleden mogen ook meedoen. Begin september ontvangen alle Rabo-leden meer informatie over de stemming en de deelnemende verenigingen. Ieder lid mag 3 stemmen uitbrengen en wij hopen natuurlijk dat u daarbij Ter Leede niet vergeet.
Alvast bedankt!