Afscheid & Prijzen: het seizoen is voorbij!

Op donderdag 6 juni jl. was het gezellig druk in onze kantine bij de Speler van het Jaar verkiezing. Bij Ter Leede kennen we de goede traditie om aan het einde van het seizoen, een aantal belangrijke prijzen uit te reiken en ook om afscheid te nemen van spelers en stafleden die de club gaan verlaten.

De avond werd traditiegetrouw georganiseerd door Supportersvereniging Rood Geel, met Thijs de Jong als een bekwame presentator.

Natuurlijk stond deze avond in het teken van het kampioenschap van Heren 1. Op de dag van het kampioenschap werd een replica-schaal uitgereikt, gemaakt en ontworpen door Ed Zuidhoek (Juwelier Wagenmakers). Maar tijdens deze verkiezingsavond werd de originele schaal uitgereikt door de heer Gerard Wolters van het COH (Centraal Overleg Hoofdklassers).

Voor de pauze werd er afscheid genomen van vertrekkende spelers en stafleden. Aan iedere uitreiking of afscheidsnemer was een passende spreker gekoppeld.

Na de pauze werden de prijzen uitgereikt aan de topscoorder, talent en schaduwschutter (grootste aantal assists) en natuurlijk de bekendmaking van de Speler van het Jaar.

Hieronder de complete lijst van de prijswinnaars:

Talent van het jaar: Steven Wajer wint de Freeline Organics Cup.

Topscoorder: Ian van Otterlo  wint de L.J. Sport Cup.

Schaduwschutter: Jeffrey Bok wint de Wilbrink en v.d. Vlugt Makelaars Cup.

Het slotoptreden was wederom voor hoofdsponsor Peter Kales. In een altijd bevlogen speech maakte hij bekend dat bij de heren met een zeer minieme voorsprong Rob Zandbergen de speler van het jaar is geworden en daarmee de Jan Schoen Cup in ontvangst mocht nemen. Ook het vertrek van hoofdtrainer Henk Wisman wist hij treffend te omlijsten.

 

Alle afscheid nemers en prijswinnaars pakten de microfoon gretig ter hand en bedankten de organisatie, v.v. Ter Leede, collega’s, vrijwilligers, de mensen achter de bar enz. voor alles wat ze hier hebben mogen beleven: Ter Leede een warme gezellige vereniging, was de meest gehoorde algemene strekking van hun dankwoord.

Na afloop was er nog tot in de kleine uurtjes een gezellig samenzijn.

Bijkijk de foto’s: hier

De Supportersvereniging ‘Rood-Geel’ kan op een uitstekend geslaagde avond terugzien.

Ter Leede zijn we samen.