Hengelen met Hennie

In de nieuwe rubriek van 433-Magazine Hengelen met Hennie in deel 16 gaat onze reporter langs bij voetbal trainers en spelers. In de schijnwerker staat nu de 20 jarige middenvelder Sohaib Echahbouni die overgekomen is van Zeeburgia. Ter Leede is zijn nieuwe club dit seizoen en vorig seizoen is de basis al gelegd door de vorige coach Henk Wisman die jarenlang de scepter zwaaide bij Ter Leede. Echahbouni komt over van Zeeburgia waar hij van kinds af aan al speelde dus is dit pas zijn tweede club waar hij voor uitkomt. Middenvelder is zijn favoriete plek maar in principe is hij overal inzetbaar in het veld. Echahouni komt over van Zeeburgia uit Amsterdam. Hij woont zelf ook in Amsterdam. Speelde bij Zeeburgia zijn leven lang en groeide daar op als voetballer. Hij begon in de jeugd en was altijd beschikbaar voor het 1e elftal waar hij later definitief aansloot op zeer jeugdige leeftijd. Aan zijn instelling mankeert niets en Zeeburgia maakte gretig gebruik van zijn instelling en was altijd inzetbaar. Echahbouni wil groeien en zich nu profileren bij Ter Leede. Hij is een van de nieuwelingen dit seizoen met nog een aantal spelers en is uitstekend opgevangen door de spelers. Bovendien heeft hij het uitstekend naar zijn zin bij de Roodgelen. Dit is nieuw voor hem om bij een andere club te spelen na eerst bij Zeeburgia aan de slag te zijn geweest. Bovendien vindt hij het ook gewoon spannend om voor het eerst na al die jaren bij een andere club te spelen en dan ook nog in het walhalla van de Bollenstreek. De tegenstanders zijn van hoog kaliber in de derde klasse. Het 1e elftal wil zo hoog mogelijk eindigen in de derde klasse dit seizoen en zich profileren in die klasse.

VISSEN

Vissen heb ik al tijden niet gedaan. Ik heb het wel met mijn broer gedaan toen jk een jaar of 7-8 was. Ik zat op de basisschool. Recent heb ik niet gevist. Het was wel leuk om te doen en is het was een leuke ervaring. Meestal zaten we bij de brug daar twee keer in de week. Maar ik was vaak te laat met ophalen en was de vis gevlogen (hahahaha). We gingen meestal  vissen tussen Amsterdam Oost en Diemen in bij de brug. Leuke tijd gehad met mijn broertje. Of ik goed was moet je aan mijn broer vragen maar ik denk het niet. We hebben ons vermaakt en daar gaat het om als je nog jong bent.

VAKANTIELAND

Ik heb niet specifiek een vakantieland waar ik heen ga. Ik ben meer een favoriet van een wereldreis. Lijkt me spannend en leerzaam. Bovendien ontmoet je allerlei culturen en zit dat mooi in de pocket. Van het jaar ben ik in Turkey geweest. Ik was daar met twee vrienden. Die ken ik al heel lang.

Ik heb het daar met mijn vrienden zeer naar onze zin gehad en hebben we ons vermaakt en een dosis kattenkwaad uitgehaald en enorm gelachen.                                        

NOG THUISWONEND

Ja, ik woon nog als enige bij mijn ouders thuis. Mijn broers en zus zijn het huis uit. We waren met z’n vijf’en en nu ben ik alleen met mijn ouders. De stilte in huis is soms af en toe lastig want ik mis de drukte  wel dus ik ga vaak bij mijn hun langs. Ik ben oom en heel trots op de 10 kids die er totaal zijn. Ik ben er gek op stuk voor stuk en mis ze elke dag weer. Twee broers wonen in Diemen en m’n zus en andere broer wonen in Amsterdam. Ik heb het er druk mee want ik heb een heel druk programma met het voetbal erbij.

COMPETITIE DERDE DIVISIE

Ik vind de competitie in de Derde Divisie van een hoog niveau met goede tegenstanders tot nog toe. Ik wilde hoger spelen en hoe dat ervaart. Het bevalt me heel goed. Slim zijn is het juiste woord in deze klasse. Het is een leuke groep en zeggen mekaar de waarheid. We willen zo hoog mogelijk eindigen maar dat wil natuurlijk elke ploeg. We zijn nieuw in deze klasse maar we leren snel over het een en ander. We rijden samen met mijn voetbalmaat om ste beurt met de auto naar Ter Leede om te trainen en spelen vanuit Amsterdam. De doelstelling van mij is veel leren en hoger spelen. De organisatie is prima geregeld. Deze Derde Klasse is voor mij nieuw want ik speel hoger nu. Dat wilde ik graag en kan er in mee. Het is een mooie competitie maar we moeten snel handelen want elk foutje wordt gelijk afgestraft. Ik hoop ook op een goed en sportief jaar voor onze trouwe supporters. Ik hoop verder op een middenplaats positie dan hebben we het goed gedaan.

WERKZAAMHEDEN

Ik begeleid jongere in de buurt. Extra coaching. Ik sta tweemaal in de week op het voetbalveldje bij mij in de buurt. Ik doe dan activiteiten met de kinderen. Ik geef ook nog op de zaterdagavond na het voetballen huiswerk begeleiding. Daarna hebben we een ook nog een leuke avond met de kinderen. Ik heb het gewoon naar mijn zin en ben bovendien druk bezet. Als die twee combinaties kloppen dan is het perfect.