Inschrijving voetbalvakantieweek 2021

Beste kinderen, ouders, verzorgers,

We kijken terug op een heel geslaagd oranjebal, waarbij we veel blije gezichten hebben gezien. Het kan niet anders dan dat het Nederlands Elftal de aanmoedigen en ons toeter festijn heeft gehoord. De eerste overwinning is een feit.

De voorbereidingen voor het volgende event is al weer in volle gang. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een voetbalvakantieweek bij Ter Leede. Traditiegetrouw vindt die plaats in de laatste week van de grote vakantie. We zijn blij om te kunnen vermelden dat we dit jaar ook weer wat organiseren voor de allerkleinste jeugd.

 Wanneer? 

De voetbalvakantieweek vindt dit jaar plaats van maandag 23 augustus tot en met donderdag 26 augustus.

Hoe geef ik mijn kind op?

Schrijf je voor 1 juli 2021 in via onderstaande aanmeldlink

inschrijfformulier VVW 2021

Wij ontvangen het geld graag voor 15 juli. U kunt dit overmaken naar rekeningnummer NL80RABO0357205286 tnv Ter Leede Jeugd ovv van de naam van het kind

Voor wie? 

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. (peildatum 1 augustus 2021). De leeftijd is van belang en niet in welk team hij/zij speelt. 

Wat zijn de kosten? 

Voor € 75,- heeft uw kind een 4-daags programma, vol sport en spel. Dit is inclusief een tenue en een nacht slapen.

Voor de Ukken en Euroleague zijn de kosten € 30,-. Uw kind krijgt drie ochtend veel plezier en een tenue waar hij/zij het hele jaar in kan trainen. Hoe leuk is dat!

Tijden Programma

De meeste ouders vinden het prettig om alvast een richtlijn te krijgen van de tijden. Let op, de dagen staan vast, de tijden zijn richtlijnen. Half augustus communiceren wij het volledige programma.

Ukken en Euro League

Maandag                  10.00 – 12.00 uur

Dinsdag                    10.00 – 12.00 uur

Donderdag              10.00 – 13.00 uur

Kinderen 7 t/m 12 jaar

Maandag                 9.30 –  16.00 uur

Dinsdag                   9.30 – kinderen blijven slapen in de tenten

Anders rond 21.30 uur ophalen

Woensdag               tot 12.00 uur

Donderdag              9.30 – 15.30 uur

Hulpouders gezocht

Net als elk jaar willen we ook dit jaar weer een beroep doen op jullie. Denk hierbij aan lunchmoeders, pannenkoekenbakkers, helpen bij het avondeten bij de tentennacht, tentopbouwers en afbrekers, helpen uitdelen met fruit en drinken en nog vele andere activiteiten. We informeren jullie later nog waar we hulp bij kunnen gebruiken.

Maar we zoeken ook organisatietalent. Een aantal vaste krachten gaan er na dit jaar mee ophouden. Zij hebben jarenlang deze week verzorgd en nu is het tijd voor vernieuwing van het team. Wie staat erop om de voetbalvakantieweek in leven te houden. Lijkt jou het leuk om dit jaar al mee te lopen, zodat jij volgend jaar 1 van de vaste krachten kan worden dan horen wij dat graag.

 Vragen? 

Neem contact op met Bianca van Harskamp 06-14478743 of mail naar biancavanharskamp@terleede.nl.

Groeten,

Commissie VVW
Nino
Nienke
Chantal
Bianca
Elize
Thomas