4 tal spelers blijven Ter Leede trouw!

Tomas Arroyo blijft langer bij Ter Leede:

De afgelopen week zijn wij tot overeenstemming gekomen het verblijf van Tomas met een jaar te verlengen. Ondanks dat op het huidige seizoen geen maat staat heeft Tomas de rol die wij hem toebedelen met beide handen aangepakt. Hij zal in het groepsproces binnen en buiten het veld zijn stempel willen drukken en ziet het als een geweldige uitdaging de club in deze “rare” tijd verder te helpen.

Wij wensen Tomas veel plezier en succes bij onze mooie club.

 

 

 

 

De afgelopen week heeft Dirk te kennen gegeven dat hij Ter Leede trouw blijft:

Dirk is één van de  voorbeelden die als speler voort komt uit de eigen opleiding en een vaste waarde is geworden binnen de selectie. Hij is al een aantal jaren een graag gezien persoon op en naast het veld. Hij ontwikkelt zich nog steeds en hij is nog niet klaar met zijn ontdekkingsreis. Dirk heeft zich de laatste 2 jaar op breder vlak ontwikkelt en is een belangrijke schakel in de uitvoering/realisatie van ons beleid!

Wij wensen Dirk veel succes het komende seizoen!

 

 

 

 

Aanvoerder Feyo Glim is nog niet klaar bij Ter Leede:

Feyo heeft dit seizoen naar eigen zeggen, nog niet de warmte en het familiare van de club mogen ervaren! Iets waar hij zich op had verheugd. Natuurlijk allemaal veroorzaakt door de bekende pandemie. Ondanks dat het eerste seizoen maar een paar wedstrijden heeft geduurd heeft Feyo zich ontwikkelt als aanvoerder van ons eerste elftal. De keuze van de trainer om hem deze rol te geven vervult hij met trots. Feyo heeft direct na het eerste gesprek aangegeven dat hij nog niet klaar is bij Ter Leede.

Wij zijn er trots op dat Feyo in de korte tijd bij onze club, het juiste sportieve gevoel heeft gevonden. Wij wensen hem veel plezier en succes toe.

 

 

 

Stijn van Biezen speler van 023 zal het komende seizoen ook bij Ter Leede spelen:

Gezien Stijn zijn ontwikkeling hopen wij dat hij zijn doelstelling “het eerste halen” gaat realiseren.

Wij zijn als Stchting Topvoetbal Ter Leede dan ook zeer verheugd dat wij zijn spel mogen blijven bewonderen. Als Stichting zijn wij er trots op dat “eigen” jongens op de deur kloppen van het eerste elftal. Wij wensen Stijn veel succes met het realiseren van zijn doelstelling.

 

 

 

 

 

Blijven:
Steef Roodakkers (trainer), Cees v Tongeren (Ass. Trainer), Jeroen Zuidhoek (Keeperstrainer)
Tomas Arroyo, Stijn v Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda), Tom Kroon (vriendenteam)