A-selectie seizoen 2018-2019 (update 14-02-2018)

Middels dit bericht (+ updates) willen we u graag op de hoogte houden hoe de samenstelling van de A-selectie er volgend seizoen (2018-2019) uit gaat zien.

Stichting Topvoetbal Ter Leede

Voetbal Technische Zaken

 Samenstelling A-selectie / seizoen 2018-2019 / bijgewerkt t/m 17 februari 2018

Blijven

Mike Boelee, Rob Zandbergen, Stephan Kraaijvanger, Toon Zwetsloot, Jeffrey Bok, Ben van der Lans, Sami Mouchi, Tom Kroon, Ian van Otterloo, Joey van de Berg, Mike van der Zon, Dirk Hoekstra, Ruben van der Does Nilton Sonha, Steven Wajer en Dani Hoogkamer (16)

Nieuw

Robert Steemers (SVV Scheveningen), Floris Mulder (vv Eemdijk) en Jim Gillissen (kvv Quick Boys) (3)

Vertrekken

Marc de Kruijs, Oussama Siali, Kevin Driessen, Melvin van Stijn, Jesse Dingjan, Niels van Veen en László Sándor (6)

17-02-2018

Uit de gesprekken van afgelopen week kunnen we meedelen, dat Dani Hoogkamer er ook volgend seizoen bij zal zijn. Van Melvin van Stijn weten we dat hij vertrekt naar SJC en dat Niels van Veen vertrekt naar s.v. Hillegom.

 

13-02-2018

De volgende vier spelers hebben overeenstemming bereikt om voor nog een seizoen bij Ter Leede bij te tekenen:

Dirk Hoekstra, Nilton Sonha, Ruben vd Does en Steven Wajer. Gefeliciteerd.

 

09-02-2018

Goed nieuws voor alle fans van Jeffrey Bok. Jeffrey maakt ook in de jaargang 2018-2019 weer deel uit van onze A-selectie. En de “kenners” weten dan al dat hij aan zijn 4e  seizoen in Sassenheim gaat beginnen. We feliciteren onze topscoorder van harte en zijn blij met zijn besluit.

 

08-02-2018

Naast nieuwe spelers en spelers die hun verblijf bij Ter Leede continueren is het onvermijdelijk dat er ook “vertrekkers” zijn te noteren:

Kevin Driessen (naar UVS) en Jesse Dingjan (naar Swift) hebben inmiddels gekozen voor een nieuwe club, waar zij hun voetballoopbaan willen voortzetten. Ook Oussama Siali vertrekt: waarheen is op dit moment nog niet bekend. László Sándor geeft aan dat zijn eerste seizoen bij Ter Leede onder de lat geen vervolg zal krijgen. Hij kiest voor de verdere ontwikkeling van zijn maatschappelijke carrière die zich moeilijk laat combineren met trainen/voetballen op niveau.

Naar goede traditie zullen we hen op de slotavond in mei a.s. voor hun inzet nog persoonlijk bedanken.

 

30-01-2018

Inmiddels hebben nog eens vijf spelers uit de huidige selectie te kennen gegeven hun sportieve carrière bij Ter Leede voort te zetten.

Het zijn: Toon Zwetsloot, Stefan Kraaijvanger, Ben van der Lans, Tom Kroon en Sami Mouchi

 

19-01-2018

Mike Boelee, Rob Zandbergen, Ian van Otterloo, Mike van der Zon en Joey van der Berg zijn de eersten die hebben aangegeven hun verblijf bij Ter Leede te willen continueren.