Aanbieding voor de Feestdagen

Beste mensen.

De feestdagen komen alweer dichterbij. Ook deze worden anders dan anders. De horeca blijft waarschijnlijk dicht en ook op de club kunnen we de traditionele activiteiten zoals de Kerst Inn en de nieuwjaarsreceptie niet organiseren. Dit lijkt ons juist voor u een mooie reden om het thuis met familie dit jaar extra leuk en gezellig te maken. Goed en lekker eten, een goed glas wijn en een lekkere gerookte zalm, horen daarbij.

Om u hierbij goed op weg te helpen is er door een aantal verenigingen een speciale aanbieding bedacht. Ook wij doen hieraan mee en we bieden u hiermee de gelegenheid om tijdens de feestdagen te genieten van de lekkerste gerookte zalm van Nederland voor een zeer aantrekkelijke prijs. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat de club hier ook iets aan overhoudt, maar dat is niet het belangrijkste.

De zalm wordt geleverd door een rokerij op Urk en die staat bekend als een van de beste ambachtelijke rokerijen van Nederland (zeker voor hun warm gerookte zalm).  Kortom, als u met de feestdagen wilt genieten van de lekkerste gerookte zalm van Nederland, voor een zeer aantrekkelijke prijs (en daarbij ook nog even aan de club wilt denken) bestel dan hier. Wilt u iemand verassen of uw zakenrelaties een kerstgeschenk geven, kan er ook gezorgd worden voor een mooie geschenkverpakking.

We zouden het heel fijn en leuk vinden als u gebruik maakt van deze mooie aanbieding. De bestelde zalm kunt u afhalen op zaterdag 19 december van 10:00 tot 12:00 bij de club.

Kees de Lange

ps.

Er kan mogelijk wat onduidelijkheid ontstaan bij de betaling van de zalm die wij in de aanbieding hebben. Bij het betalen zult u zien dat uw geld overgemaakt wordt naar een rekening op naam van Tennispark Oosthout. Dit zou voor vragen of verwarring kunnen zorgen. Echter geen reden tot zorg want dit klopt en het gaat helemaal goed. TPO coördineert de financiële afhandeling en zorgt er voor dat uiteindelijk iedereen het geld krijgt waar hij of zij recht op heeft.