Afscheid nemen & Prijzen krijgen !

Op donderdagavond 1 juni was het gezellig druk in de kantine van Ter Leede bij de Speler van het jaar verkiezing. Bij Ter Leede kennen we de goede traditie om aan het einde van het seizoen, een aantal belangrijke prijzen uit te reiken en ook om afscheid te nemen van spelers en stafleden die de club gaan verlaten.

De organisatie was in de vertrouwde handen van onze Supportersvereniging Rood Geel.

De avond werd in uitstekende banen geleid door “spreekstalmeester” Thijs de Jong m.m.v. het bestuur van de Supportersvereniging.

Voor de pauze werd er afscheid genomen van vertrekkende spelers en speelsters en stafleden. Bij iedere uitreiking of afscheidsnemer was een passende spreker gekoppeld. Na de pauze werden de prijzen uitgereikt aan de topscoorder, talent en schaduwschutter (grootste aantal assists) en natuurlijk de bekendmaking van de speler van het jaar.

Hieronder de complete lijst van de prijswinnaars:

Talent van het jaar: Toon Zwetsloot wint de Freeline Organics Cup.

Topscoorder: Vincent Ammerlaan wint de L.J. Sport Cup.

Schaduwschutter: Jeffrey Bok wint de Wilbrink en vd Vlugt, makelaars Cup.

Het slotoptreden was traditiegetrouw voor hoofdsponsor Peter Kales. In een altijd bevlogen speech maakte hij bekend dat bij de heren met een zeer minieme voorsprong Ben van der Lans (vorig jaar nog het talent van het jaar) de speler van het jaar is geworden en daarmee de Jan Schoen Cup in ontvangst mocht nemen.

Alle afscheidnemers en prijswinnaars pakten de microfoon gretig ter hand en bedankten de organisatie, v.v. Ter Leede, collega’s enz. voor alles wat ze hier tijdens hun voetbalperiode hebben beleefd: “Ter Leede een warme en gezellige vereniging” was daarbij wel een rode draad die in alle toespraken te herkennen was! Na afloop was er nog tot in de kleine uurtjes een gezellig samenzijn.

De Supportersvereniging ‘Rood-Geel’ mag ook deze keer weer op een uitstekend geslaagde avond terugzien.

Hieronder de “belangrijkste” foto’s van deze schitterende avond!