Ajax Vrouwen Clinic groot succes!

Afgelopen woensdag was het dan zover:  de eerste Ajax Vrouwen Clinic  voor alle meiden uit onze jeugd verzorgd door de Vrouwenselectie van AFC Ajax! Meer dan 50 meiden hadden zich aangemeld om te ervaren hoe er dagelijks getraind wordt bij de Ajax Vrouwen.

Inessa Kaagman, aanvallende middenveldster, Loïs Oudemast, aanvoerster, Vita van der Linden, verdedigster en Chantal de Ridder, voorheen spits maar nu centraal achterin én oud speelster van Ter Leede, waren de speelsters die de clinic voor de meiden verzorgden. Nadat iedereen van harte welkom was geheten en na een fotomoment kon de clinic beginnen. Tijdens de verschillende trainingsvormen kwamen onder andere aannemen/passen, schieten/afronden, passeerbewegingen en partijvormen aan bod.

Na afloop van de clinic was er een ware persconferentie in de kantine waar de meiden hun vragen konden stellen, zoals: “waar zou je nog willen voetballen buiten Ajax” of “waarom hebben jullie gekozen voor voetbal en ben je niet op hockey gegaan?”. Na afloop was het moment aangebroken om nog persoonlijk met de Ajax speelsters op de foto te gaan en een handtekening te scoren. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. Dit gezellige evenement ging vliegensvlug voorbij en heeft tot stand kunnen komen met en door jullie allemaal. Allemaal hartelijk dank voor jullie inzet en deelname en we hopen dat jullie er net zoveel van genoten hebben als dat wij dit gedaan hebben.

Meer foto’s zijn te vinden op facebookaccount  van Hans Schalk:  https://www.facebook.com/search/top/?q=hans%20schalk