Algemene Ledenvergadering

Beste Leden.

Hierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de v.v. Ter Leede op donderdagavond 17 december 2020, om 20.00 uur in de kantine van onze vereniging. De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur.

In verband met corona is deze ALV iets anders dan gebruikelijk. U dient zich van tevoren aan te melden via het e-mail adres secretaris@terleede.nl zodat wij de kantine helemaal conform de corona maatregelen in kunnen richten. Mochten er teveel aanmeldingen zijn voor één vergadering, houden we direct na de eerste een tweede vergadering met dezelfde agenda. Deze agenda zullen we dit jaar kort houden en beperken tot de formeel vereiste onderwerpen. Uiteraard heeft u volop de gelegenheid vragen te stellen en/of agendapunten in te brengen.

Vanaf zaterdag 10 december 2020 kunt u een vergadernummer met het jaarverslag per e-mail ontvangen. Een berichtje, ook aan secretaris@terleede.nl  is hiervoor voldoende. Als u zich aanmeldt om bij de vergadering aanwezig te zijn, wordt het vergadernummer automatisch aan u toegezonden.

Namens het bestuur van de v.v. Ter Leede,

Kees de Lange, voorzitter