ALV: Gouden speld voor Jan en Marjan van Harskamp

Donderdag 20 december was het weer tijd voor de najaarsversie van onze Algemene Ledenvergadering.
Een man of 50 waren op deze vergadering afgekomen, waarvan de hoofdmoot bestond uit de financiële verantwoording over het afgelopen seizoen door de penningmeester, doorgaans een positief verhaal met een klein plusje.
Dit maal was het verhaal wat negatiever met een verlies van circa € 9000,- veroorzaakt door een stevige dip in de kantineverkopen aan het eind van vorig seizoen.
De kascommissie meldde geen onregelmatigheden in de administratie te hebben ontdekt, maar adviseerde, los van voorgenomen plannen om de kantineomzet op te krikken, te overwegen de prijzen aan te passen, ook al vanwege de gestegen inkoopprijzen en de verhoging van het lage Btw tarief.
Na presentaties van Ronald van Gool (breed gedragen en in samenwerking met de KNVB op te zetten Ontwikkelingsprogramma Vrouwen en Meidenvoetbal), Peter Bergman (Old Stars walking football), Jeroen Desar (financiën, commerciële- en voetbaltechnische zaken TL1, 2 en 3) en Michiel Rambat (update ontwikkelingen binnen de jeugdafdeling) had iedereen een aardig droge keel.
Barman Jan Vonk kon echter nog niet gaan tappen want nadat Peter Bergman als bestuurslid was herkozen en de rondvraag was afgewerkt, was het tijd voor een Gouden speld voor Jan van Harskamp en tot haar verrassing even later ook eentje voor echtgenote Marjan.
De voorzitter  dankte het echtpaar voor hun jarenlange inzet in de verschillende functies binnen de club. Echte verenigingsmensen die zodra er ergens problemen ontstaan er vol ingaan om de gevolgen op te vangen.
En als je dat al vele jaren lang doet verdien je die Gouden speld dubbel!