ARC MO-13-I  vs Ter Leede MO-13 -II    3-2 Ondanks de vele kansen nipt verloren! 

12 oktober 2019  12.30 uur

Hartelijk ontvangst bij de mooiste club van het ‘Groene Hart’ , alwaar de  voetbalcarrière van John Heitinga begon, hij deze club voor altijd een warm hart toedraagt , zijn naam is verbonden aan het ‘Heitinga toernooi’ en zij ook partnerclub zijn van ons aller AJAX. Dit terzijde.

Met gierende banden richting Alphen aan den Rijn. 12.00 uur verzamelen. 2 invallers (hartelijk dank Amy & Eline :-)

Tenues aantrekken, bespreking, warm lopen en om 12.30 uur begon de wedstrijd.  Ondanks de ‘motregen’ onstond er direct een relaxte sfeer langs de lijn met de meegereisde ouders en ARC supporters/ouders.

Erica en Dré hadden wederom door beider inspanning,  de beschikking over een fitte selectie met 2 wissels. (waarvoor wederom dank)!  Dit betekende dat de meiden alles kunnen/mogen (wat ondergetekende betreft ; moesten en moeten blijven geven). Uiteraard met de gedachte dat er altijd een ‘fris & fruitige’ invaller langs de lijn staat. Gedurende de wedstrijd werd hier ook gebruik van gemaakt.  

De eerste helft ging het spel op en neer /heen en weer, met resultaat dat ARC scoorde, maar vrijwel direct hierna een zeer goede ‘poeier’ van Esmay 1-1. Geniaal! Dankzij onze 1ste keeper V ‘Buffon/Casillas’  werd ARC buiten ‘de 16’ gehouden!

Er werd redelijk goed gekeken en overgespeeld. Ondanks de onzekerheden,  het missen van technisch inzicht van een aantal tijdens het spel plus de hierdoor ontstane miscommunicatie. (c’est le ton qui fait la musique). Inmiddels 1-2 . 

2de helft; 1 wijziging; wissel van de 1ste keeper

Verloop van het spel net als aan het begin van de wedstrijd hetzelfde, met een aantal grote en kleine kansen over en weer. ‘Tiki-Taka’ een optie? ;-) Uiteindelijk 1-3 maar door het blijven strijden met zijn allen en Terleede voornamelijk op de helft van ARC speelde; uiteindelijk resultaat,  Eline scoorde 2-3! Het druk zetten bleven zij doen totdat de scheidsrechter de wedstrijd beëindigde. Dank meiden voor jullie inzet!

Na de strafschoppen gingen de meiden uiteindelijk weer met een glimlach het veld af. (I only missed one of them ;-) (‘Roderick was waarschijnlijk ‘ een punt aan het drukken bij de naastgelegen hockeyclub)…..

Bedankt aan de aanwezige ouders (en dank namens ondergetekende voor de cappuccino van R&D en E, N & I voor de drinks, talk and eat after) !

Aan allen; Fijne vakantie gewenst ; Tot over 2 weken (26 oktober 8.30 uur thuis, 8.00 uur verzamelen op de club; waarvan akte)!

  1. I-  Esmay gezellige verjaardag gewenst morgen
  2. II- De coach van ARC heeft het team uitgenodigd; Hemelvaartsdag donderdag 21 mei 2020 – Heitinga toernooi

Met groet, uw ‘Rookie reporter’…….

‘Su Kooke’/El Su’ !