Attentie alle TL – sponsors!

De Stichting Samenwerkende Voetbalclubs in de Duin- en Bollenstreek brengt ieder seizoen, kort voor aanvang van de nieuwe competitie, een Voetbalmagazine uit: de zg. presentatiegids. Een full color blad met ruim 200 pagina’s specifieke informatie per club, afgewisseld met spraakmakende interviews, en interessante analyses en statistieken. Door de verkoop van advertenties in het Voetbalmagazine kan het kostendekkend worden verspreid onder alle (7000) leden van de deelnemende verenigingen.

Na de goede ervaringen van vorig jaar maken we ook voor de editie van 2018 weer gebruik van de diensten van het mediabedrijf van FC Groningen (FCGM). Graag informeren wij onze sponsors dan ook, dat zij binnenkort door FCGM telefonisch benaderd zullen worden.

Het spreekt voor zich dat wij u van harte uitnodigen, om op het verzoek tot plaatsing van een advertentie, positief te willen reageren. Voor zo ver de beschikbare ruimte dat toelaat zal uw advertentie uiteraard in het katern van Ter Leede worden geplaatst. Over het formaat, de tekst en de lay-out beslist u uiteraard zelf!

Als we financieel goed willen blijven “scoren” is uw advertentie ook dit jaar weer onmisbaar.

Stichting “Topvoetbal Ter Leede”
Peter Scheltus - voorzitter