Attentie Ter Leede sponsors!

VOETBALMAGAZINE 2019

De Stichting “Samenwerkende Voetbalclubs Duin- en Bollenstreek” brengt ieder seizoen,  kort voor aanvang van de nieuwe competitie, een voetbalmagazine uit: de zg. presentatiegids. Een full color blad met ruim 200 pagina’s specifieke informatie per club, afgewisseld met spraakmakende interviews, en interessante analyses en statistieken.

Door de verkoop van advertenties in het Voetbalmagazine kan het kostendekkend worden verspreid onder alle (7500) leden/sponsors van de bij de stichting aangesloten (6) verenigingen.

Net als voorheen is de acquisitie van de advertenties voor het Voetbalmagazine 2019, ook dit jaar weer, namens alle clubs gezamenlijk, uitbesteed aan het Mediabedrijf van FC Groningen (FCGM).

Graag informeren wij onze sponsors hierbij dan ook, dat zij binnenkort door FCGM telefonisch (vanaf netnummer 050-) benaderd zullen worden. Het spreekt voor zich dat wij u van harte uitnodigen, om op het verzoek tot plaatsing van een advertentie, positief te willen reageren. Voor zo ver de beschikbare ruimte dat toelaat zal uw advertentie uiteraard in het katern van Ter Leede worden geplaatst. Over het formaat, de tekst en de lay-out beslist u natuurlijk zelf!

Als we financieel goed willen blijven “scoren” is uw advertentie ook nu weer onmisbaar. Het levert ons ieder seizoen weer een positief saldo op waar we sportief mee uit de voeten kunnen. Daarom wordt deze websitetekst bij alle (6) deelnemende clubs uniform geplaatst.

 

Namens de Stichting Topvoetbal Ter Leede

// Ed Zuidhoek

 

Voor uw informatie: zijn dit de tarieven die dit jaar gehanteerd zullen worden.

Prijzen ex 21 % btw.

 

Hele pagina                        € 1045,00

Halve pagina                      €   550,00

Kwart pagina                     €    295,00

1/8 pagina                          €    175,00