Bestel nu de Ter Leede seizoenkaart 2020-2021!

Wat een jaar hebben we achter de rug, competities stilgezet, geen kampioenen, geen degradanten maar toch ook andere tegenstanders. Wie zijn er gebleven en welke talenten zijn er aangetrokken?

Gaat Ter Leede dit jaar verrassen? Is het niet prachtig en leuk om het team weer te zien spelen? Weer gezellig even met vrienden en bekenden praten? Weer de meeste voetbalkennis ten toon spreiden?

Ben je geen lid of sponsor maar wil je wel regelmatig de thuiswedstrijden van Ter Leede bezoeken maak dan nu gebruik van de nieuwe seizoenkaart voor slechts €50,-!

Met deze pas wordt je tevens op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom onze selectie (Ter Leede 1 en O23) maar heb je ook een grotere kans om wel een wedstrijd te kunnen bezoeken.

Wij hopen je snel met de nieuwe seizoenkaart te mogen begroeten en wensen je alvast een mooi voetbalseizoen bij Ter Leede.

Voor het bestellen van de nieuwe seizoenkaart, neem contact op met Peter Driessen via 0629438599 of per mail op peterdriessen@terleede.nl.