Bestuur: Coronamaatregelen, belangrijke Update!!

CORONA MAATREGELEN

 Door de verscherping van de coronamaatregelen en meer toezicht op de naleving daarvan, hebben we besloten om ook bij ons de maatregelen te herzien. Boven alles blijven de belangrijkste maatregen in de kantine en op het terras:

  • Zitten
  • 1,5 meter afstand.
  • Registreren bij binnenkomst
  • Als er geen voldoende zitplaatsen meer zijn die voldoen aan de 1,5 meter maatregel zijn de kantine en/of het terras vol en kan er niemand meer in.

Bestuursleden, in samenspraak met leden van de kantinecommissie, zullen strenger gaan handhaven en kunnen zelfs over gaan tot direct sluiten van de kantine als dat noodzakelijk geacht wordt.

Verder hebben we besloten dat de kantine om 18.30 uur gesloten wordt. Alleen als de situatie in de kantine het toelaat kan het moment van sluiten uitgesteld worden.

Ook is het draaien van (eigen) harde muziek niet meer toegestaan. Bediening van de geluidsinstallatie is uitsluitend voorbehouden aan de mensen achter de bar.

Verdeel het plezier, als de kantine vol is, overweeg dan om iets eerder naar huis te gaan om anderen ook de kans te geven om even de kantine te bezoeken.

Alleen door het goed naleven en opvolgen van deze maatregelen kunnen we meewerken aan het voorkomen van een totale lockdown. We rekenen op begrip en medewerking.

Kees de Lange, voorzitter,

Mede namens bestuur en kantinecommissie.