Bijeenkomst ondertekening sponsorcontracten

De afgelopen weken hebben wij bekend gemaakt dat Wesseling Logistics en Versluis hun hoofdsponsorschap hebben verlengd. Maar ook dat Triple Detachering uit Hoofddorp de nieuwe rugsponsor is en dat ook Codecapi de komende drie jaar op de mouw van het eerste elftal is te bewonderen. Tot slot keert Peter Kales terug met IAA Fresh als broeksponsor.
Onder het genot van een hapje en drankje bij Brasserie Matt’s zijn de sponsorovereenkomsten feestelijk ondertekend. Peter Scheltus, voorzitter van de Businessclub, is blij met het kunnen presenteren van de nieuwe tenuesponsors. Hiermee ligt er een mooi fundament voor het beleidsplan voor de komende drie jaar.
De aanwezige tenuesponsors, Marcel Wesseling en Wilfred van Wattum van Wesseling Logistics , Albert Versluis van Versluis, Frans Kenter van Triple Detachering & Advies, Chris Koster van Codecapi en Peter Kales van IAA Fresh ontvingen uit handen van Peter Scheltus het beeldje Gebundelde Samenwerking van kunstenaar Corry Ammerlaan.
Dit beeldje staat symbool voor de samenwerking die de aanwezigen met elkaar zijn aangegaan door hun sponsorschap voor de komende drie jaar vast te leggen en waar zij allen Ter Leede een warm hart toedragen. De samenwerking is het fundament voor het bouwen aan een mooie toekomst voor Ter Leede.

Wij kijken uit naar een mooie, succesvolle samenwerking!!!
Voorwaarts Ter Leede