Bo Vonk in de schijnwerpers

BO VONK IN DE SCHIJNWERPERS

Al sinds de komst van de vrouweneredivisie zijn er speelsters die het Ter Leede shirt droegen actief op het hoogste niveau in Nederland. Ook in de huidige Azerion competitie spelen er wekelijks twee door Ter Leede opgeleide speelsters, die via onze club de weg naar het hoogste niveau in Nederland wisten te vinden.

Dit weekend haalde Bo Vonk de nationale pers door in haar vijfde seizoen bij ADO Den Haag voor de eerste maal te scoren. Met een bijzonder fraai afstandsschot, dat via de lat binnenviel zette zij de Residentie club op een 0-2 voorsprong. Uiteindelijk verraste ADO Den Haag met een ruime 0-4 overwinning. Het doelpunt van Bo was ook aanleiding voor een interview met het AD, dat hieronder staat.

Naast Bo speelt Rosa van Gool bij Ajax, zij heeft inmiddels als basisspeelster in de Champions League gespeeld. We laten hiermee zien dat jeugdige talenten meer dan op hun plaats zijn bij Ter Leede en zo goed mogelijk worden voorbereid naar volgende stappen. Wij verwachten dat er de komende jaren zeker nog meer talenten vanuit de Ter Leede opleiding kunnen gaan doorstromen. Wij nodigen talentvolle speelsters uit kennis te maken met de mogelijkheden die Ter Leede biedt om je talenten verder te ontplooien.

Tags:, , , , , ,