Challenge van Steven Wajer

Wij hopen dat iedereen nog gezond is. Helaas kunnen we al een paar weken niet meer voetballen. Wij kunnen ons voorstellen hoe jammer dit voor iedereen is. Ondanks dat je thuis moet blijven, zijn er veel manieren om toch nog met deze mooie sport bezig te zijn. Om jullie een beetje te helpen met ideeën hebben wij iets leuks bedacht. Wij gaan jullie namelijk elke week uitdagen om mee te doen aan één of twee ‘challenge(s)’. Een challenge houdt in dat wij elke week één of twee filmpjes plaatsen van iemand die jullie uitdaagt om hetzelfde trucje of opdracht na te doen zoals hij/zij dat doet. 
Jullie hebben vervolgens een week lang de tijd om de challenge(s) te oefenen. Wij vinden het onwijs leuk om van jullie te zien hoe goed jullie bezig zijn, dus als de challenge gelukt is dan ontvangen wij daar graag een filmpje van! 

Zodra je je filmpje verstuurd via de mail gaan wij jouw filmpje misschien wel op de site plaatsen. Wij kiezen elke week een aantal filmpjes van jullie uit om op de site te plaatsen zodat de rest kan zien dat je de challenge behaalt hebt. Als je liever niet hebt dat het filmpje gedeeld wordt, vermeld dit dan even in het mailtje. Ook als je niet op de site wilt komen kan je natuurlijk het filmpje alsnog opsturen zodat wij zien dat jullie ondanks de corona crisis nog hard aan het trainen zijn. 

Steven Wajer heeft voor jullie de eerste challenge bedacht. De challenge heet ‘bal in het zakkie-challenge’. De bedoeling is dat je een rugzak om doet. Deze zet je open zodat de voetbalbal erin past. Vervolgens ga je proberen de voetbal in je eigen rugzak te krijgen terwijl deze nog op je rug zit. De bal mag je natuurlijk alleen met je voeten aanraken. Steven doet ondertussen een paar hele mooie trucjes. Als je dat te moeilijk vindt mag je het natuurlijk ook zonder trucjes doen. 

Ga jij dit ook proberen? Wellicht kan je zelfs nog een mooier trucje dan Steven Wajer? Jullie hebben tot maandag om te oefenen, dan volgt er een nieuwe challenge. Succes met oefenen en we zien graag de filmpjes tegemoet!

Filmpjes sturen kan naar ninohoogervorst@terleede.nl