Comeback Ter Leede beloond met een punt

Het persbericht van omroep west vind je hier

REGIO – Na tachtig minuten voetballen stond er een 0-3 stand op het scorebord bij Ter Leede – SteDoCo. In de laatste tien minuten wisten de Sassenheimers drie keer het doel te vinden, waardoor ze nog een punt overhielden aan het Zuid-Hollandse onderonsje.

Al in de eerste helft nam SteDoCo een voorschot op de ruime voorsprong. Door twee treffers van Joran Schröder kwam de ploeg uit Hoornaar op 0-2. Na rust ging Schröder rustig verder met scoren. In de vijftigste minuut maakte hij zijn derde treffer van de wedstrijd.

Ter Leede had tot de tachtigste minuut weinig in de melk te brokkelen. Wel hielden de Sassenheimers Schröder van verder scoren af. Daardoor bleef er lang 0-3 op het scorebord staan.

In de slotminuut kantelde de wedstrijd helemaal. Dankzij doelpunten van Joey van den Berg, Robert Steemers en Jim Gillissen kwam de thuisploeg weer langszij. Vincent Verheul had nog wel de 3-4 op zijn schoen voor de bezoekers. Zijn schot ging in de slotminuut net voorlangs. Ter Leede kon opgelucht ademhalen en zag de comeback beloond worden met een punt.”