Corona maatregelen

De enkele weken geleden afgekondigde corona maatregelen zijn nog steeds ongewijzigd van kracht. Dus ook de veelbesproken en bekende controle van de QR-code in combinatie met de controle van een ID-bewijs (een QR-code krijgt men na een vaccinatie, herstelbewijs of een negatieve PCR-test).

Omdat we zaterdag een drukke dag verwachten met veel thuiswedstrijden, waaronder de wedstrijd van heren 1 tegen Harkemase boys, hebben we besloten om weer wat nadrukkelijker te gaan controleren op de QR-code. We doen nu weer hetzelfde als tijdens de wedstrijd van onze heren tegen Sparta Nijkerk, nu vier weken geleden.  Even ter herinnering hieronder de maatregelen die we weer gaan uitvoeren.

  • We gaan de hele kantine beschouwen als een horecagelegenheid.
  • We maken geen onderscheid tussen een horeca gedeelte en een gedeelte voor alleen afhalen. Dat zou alles uitermate verwarrend en onoverzichtelijk maken
  • De handhaving en uitvoering van de regels gaan we NIET neerleggen bij onze vrijwilligers
  • Aankomende zaterdag is er een professionele beveiliger ingehuurd die de handhaving en controle van de regels op zich neemt.
  • Bij binnenkomst (of heel kort daarna) van de kantine wordt u gecontroleerd op QR-code en ID-bewijs. Bij “groen licht” wordt u toegelaten tot de kantine.
  • Ook krijgt u een polsbandje, waarmee u gedurende de dag in- en uit kan lopen. Dit voorkomt dat u steeds opnieuw gecontroleerd moet worden.
  • Vrijwilligers in functie kunnen een controle polsbandje afhalen in de jeugdbestuurskamer.

Vier weken geleden is alles, dankzij de medewerking van iedereen, heel goed en soepel verlopen. Ook de beveiliger van dienst vulde zijn rol leuk en goed in. We hebben gevraagd of hij nu ook weer kan komen.

We hopen en rekenen weer op uw medewerking en laten we er zaterdag vooral een leuke en mooie dag van maken.

Namens het bestuur,

Kees de Lange.